Canan-_16 Kızlar burda deprem oldu ama baya sallandık bildiğiniz korkuyorum Allah sonumuzu hayretsin inşallah 🤲
rabiahiraydin Canan-_16 evet ben de kesteldeyim ben hissetmedim ama ablam baya hissetmiş baya ses de olmuş, gürsuda oluyor bi iki kez daha olmuş kandilli rasathanesine baktım da
asell13 Canan-_16 çok geçmiş olsun ülkemin her şehiri sallanıyor bana hiç normal gelmiyor anlamadım bizde sürekli diken üzerinderindeyiz evde normal sakin otururken bi anda sallanıyoruz işin kötü tarafı alıştık 😔 tek tesellim müstakil evde oturmak
asell13 Minigiim-vebenn52 kış gelsin istemiyorum yağmur biraz şiddetli oldumu deprem olmasın diye dua ediyoruz geçen sene yine kış sıcak geçti bianda soğudu adanada şuan hava hep yaz havası gibi denize giren bile var gündüz sıcak bianda soğuk çökecek bişe olacak diye ödüm kopuyor vala paranoyak olduk artık herşeyi düşünüyoruz
s_koc Canan-_16 çok ilginç istanbuldayım dolaptan çat diye ses geldi deprem oldu bi yerde herhalde dedik şimdi postunuzu gördüm allah korusun ülkemizi ya 😔
Dodomom s_koc ayyy kız geçen bir 10 gün önce tak diyen ses geldi dolaptan tam uzanmıştım deprem sandım bende
Kubra-00 İstanbuldayım hissetmedik . Allah yaşatmasın bebeğimde var . Nasıl kaçarım ne yaparım bilmiyorum. Tek düşüncem onu nasıl korurum
Naressmom1644 Maalesef bende çok hissettim. Gürültü ile gelmiş. Ben ses olarak duymadım ama güzel sallandim :( çok korktum :( hala da korkuyorum :( ama tek dusundugum evladım
s_koc Dodomom tam sesin geldiği zaman deprem olmuş bu kadar kücük bi depremi bile istanbulda çıtırtısını duyuyosak😣 allah korusun ya