Moonlight7 Gulsah_09 yok benim 3 yıldır şeker hastalığım var hamileliğimi öğrenir öğrenmez insülin ve diyete başlamıştım doktorum normal dedi beklendik birşey bu dedi
lilasmom_ Beggg ay maşallah ne güzel olmuş darısı başıma 😍 benimkinin de başı 38le uyumlu ama ben 35haftadayım 37de falan doğursam belki sizinki gibi olur şansıma
Beggg lilasmom_ inşallah kuzu hayırlı kolay bir doğumum olsun inşallah 🧚🏼♀️ he bir de ben doğum kolay olsun diye hiçbir şey yapmafım ekstra😅
2erkek1kiz sapmazing canım benim hep 2-3 hafta önden bebeklerim 35 haftalık 3800 dogurdum ilk oğlumu 2. Oğlumu 36 haftalık 3600 dogurdum şimdi en son gıttıgımde kızımda 3 un ustundeydı 35 ken cuma günü kontrolüm var 37 oluyorum bakalım gün verıcek sezeryan günü için tamamen genetık problem olduğunu düşünme 🥹💕
Meyranas sapmazing Bnm oğlum da gelişimi önde gidiyordu hatta adet tarihine göre hesaplı değildi utrasondaki haftaya göre doğuma girdim 38.haftada şuan yine hamileyim adet tarihimi bilmiyorm utrasona göre tarih koydu öyle ilerliyorz hiçbir sıkıntı yaşamadım herkeste aynımı olur farklılıkmı gösterir bilemem
lilasmom_ Beggg amin🙏🏻🥰 valla ben hafiften başlayın diyorum anca açılma vs olur ya 38e kaldı 3 hafta😅
mihre26 tecrübeli anneler merhaba 😍 biz de yaklaşık 1 hafta 10 gün kadar öndeyiz. yazdıklarınızı okuduğum kadarıyla önde gidenlerin doğumu da hep erken olmuş doğum tarihini etkiliyoe öyleyse değil mi
sapmazing Benim bebeğimin son adet tarihime göre tahmini doğum tarihi ay sonu ama daha erken mi doğar dersiniz.. daha kafası da aşağıya dönmedi hala makat gelişte:((
lilasmom_ sapmazing benimki de Ocak sonu gösteriyor aynıyız sanırım, doğum pozisyonu son ana kadar değişebilirmiş egzersizler falan yapsanız belki değişir
sapmazing lilasmom_ her gün yapıyorum ama hala aynı ya. ilk doğumum normal olmuştu bunda sezeryan olurum diye çok korkuyorum
rumeysattnc sapmazing 36+2 yim dün kontrol gittim 3400 cıktı bir hafta sonra kontrol gittiğimde 3900 götürse doktor doğumu başlatacak normal istediğm için
MuhammedHesen Beggg kaçıncl gebeliğindi? İnŞAllah bende de öyle olur. Bende 6 m açıklık var dedi qaliba 1 cm olmamış ağrı var hafif, istirahat verdi 34+3, 31 haftadan beri suyum gelior az az.. sende böyle sancı hiss etmemenin nedeni neymiş?
rumeysattnc lilasmom_ daha konuşmadık suni sancıyla sanırım haftaya kontroldeki kilosuna göre konuşucaz
Kubraygt sapmazing benim oğlumda hep 2 hafta önden gidiyordu 36 haftalıkken doğdu ☺️ gelişim tamamlanınca durmuyorlar artık içeride sanırım çünkü 3.5 kg ve 52 cm olarak doğmuştu yani pek erken doğmuş gibi değildi
berenn02_ NebiElif merhaba neler tüketiyorsunz benim de iki hafta geride merak ettim beslenmeyle alakası varmı
NebiElif berenn02_ bence beslenmeyle alakası yok.saframda birçok taş var çoğu şey yasak yiyemiyorum .çoğu zaman da aç yaşıyorum resmen.cocuk alacaksa alıyor.genetik bence.duzenli ve sağlıklı yiyorsaniz gerisini düşünmeyin.