Bimiyendis Nilbal72 benim de doğum yakın, sancılarım var ama gerçek sancı mı emin olamıyorum. Sancılarınız nasıl başlayıp nasıl ilerledi acaba. Benim belimden başlayan ağrılarım vardı geçti, şimdi de kasıklarımın altı sızlıyor
Nilbal72 Bimiyendis onlar yalancı sancı gerçek sancı dinlensende uzansanda geçmez duş alsanda geçmez çok inanılmaz şidddetli tarifi yok yani ve 10 dkda 1 sonra 5 dkkada 1 sonra 1 dkda 1 girer bazen bir girer çıkmaz böylr olunca artık doğum sancınız başlamış demektir biraz evde çekip öyle gitmenizi tavsiye ederim gelen gerçek şidetli doğum sancılarıyla hareket etmeniz çömelip kalkmak yürümek plates topunda zıplamak gibi açılmanızı kolaylaştırır tabi gerçek doğum sancılarıyla insan hareket edemiyor
Nilbal72 Elaerol benim kötü geçti bacım anlatıp korkutmak istemiyorum sizi çünkü herkesin benimki gibi kötü geçmiyor çok rahat doğum yapanda var benim gibi çok zorlananda
_momandad Nilbal72 Rabbim analı babalı sağlıkla büyümesini nasip eylesin inşallah canım❤️Bizlere de dua et ☺️