3438FG YesimAykut Çok haklısınız hepsine birden yetemeyebilirsiniz. Ayrıca kuş bakmakta öyle kolay değil sizi çok iyi anlıyorum. Ücretsiz olmasına ayrı çok sevindim. Umarım çok iyi bakacak kişilere giderler 🌺
YesimAykut 3438FG evet canım ücretsiz tanıdığınız varsa Ankara Altındağ dayız isteyen varsa alabilir 😌 inşallah çook isteyen kişilere veririz petshop vermek istemiyoruz 😌
YesimAykut 3438FG şöyle biz tek kuş almıştık kuşumuz konuşuyor, sonra 1 bucuk yıl sonra başka kuş getirdik abimin kuşuydu çok iyi anlaştılar, şuan 9 tane çocukları var, 5 i daha bebek 5 tane yumurtladı yetişemiyoruz 😌😌
3438FG YesimAykut Ayyyy kız maşallah 😂 Allah’ım ne tatlılardır şimdi onlar 🥰 Çok iyi yerlere giderler inşallah lütfen 🤲🏻
YesimAykut Kızlar yeniyıla muhabbet kuşuyla girmek isteyen varsa yazsın lütfen ücretsiz sahiplendirmek istiyorum
YesimAykut Delidolu normal yem, ballı çubuk, bir de böyle mama diye geçiyor su ile ıslatıp koyuyorum ama mamaya daha 2 ay falan oldu başlayalı, yemeyle alakalı değil bence erkek kuş (fıstık) durmuyor hiç fırsat vermiyor güneşime😂 sürekli yumurtluyor 😌
Delidolu YesimAykut 1 yıldır Getirmisim ne bize Alıştılar nede yumurta Yaptılar o yuzdn deGistirmeyi Düşünüyorum
YesimAykut Delidolu yumurtalığı çıkarıyoruz bebeklerden sonra yeme düşünce ama sonra anlıyoruz takılacağı zaman erkek kuş çok üstüne çıkıyor peşinde dolaşıyor dişi kuşun, takmak zorunda kalıyoruz