YesimAykut Merhaba kızlar muhabbet kuşlarımız var çift kuş almıştık çok yumurta yapıyorlar bebekleri sahiplendirmek istiyoruz, 4 tane verebiliriz, kafes ve diğer malzemeleri temin ederseniz kuşu verebiliriz❤️
3438FG YesimAykut Kuş diyince kalbimin orta yerinden vuruluyorum 😂 Senelerdir kuş beslerim. Aşığım kuşlara ♥️ Çok almak isterdim ama Konya’nın bilinmedik bir ilçesindeyim 😂 Hemde artık çok ağırlaştığım için ilgilenemem ama çok isterdim bir tane yavru almak 🐣
YesimAykut amayinedeiyiilerledim önce bana versin nolur🙏😁 hiç çocuğum yok😭 güneş kızımız 5 tane yumurta yaptı😁😁
amayinedeiyiilerledim YesimAykut ay aminn. İnşallah en yakın zamanda güzel haberi alırsınız 🤲🏼🥰 benimde var 1 tane dişi kuşum, erkek olan geçen hafta vefat etti.😔 Eş tutmamışlar, bizde ücretsiz sahiplenmiştik bi arkadaşımızdan.
amayinedeiyiilerledim 3438FG yavru iken almak daha iyi oluyor eğitim vs açısından. Ben yetişkin sahiplenmiştim ele gelmiyordu 2side 🥲
YesimAykut 3438FG almış kadar oldun canım ne güzel ben de çoook seviyorum sayıları çook arttı o yüzden sahiplendirmek istiyorum 😌😌
3438FG amayinedeiyiilerledim Tabiki. Bende yıllardır kuş beslerim ve hepsini yavruyken arkadaşımdan almıştım. Tabi kayıplarımda oldu yaşı geldikçe vefat eden kuşlarım oldu maalesef 🥹 Ama Şimdiki büyüyen, herşeyi benimle birlikte konuşuyor, söylüyor, birlikte yemek yiyoruz falan. Evladım benim bildiğiniz.
YesimAykut amayinedeiyiilerledim benim kuşlarım tamamen yavru kuşlar üstüme falan konuyorlar çook tatlılar, 2 aylık falan şuan minnacıklar😌
3438FG YesimAykut En başta eş olmadan tek alırsanız hiçbir şey olmuyor. Tamamen size odaklı oluyorlar. Sizinle daha çok ilgileniyorlar ama eş alırsanız ona odaklanacağı için eşi öldüğünde onlarda hemen etkilenip çok yaşamayabiliyorlar. Tabi yeni eş alınmadıysa.
amayinedeiyiilerledim YesimAykut yok eş olmadıkları için ölmedi. Kanadı engelliydi. Perdeye çıkardı ordan istediği yere uçardı. Son çıkışında düşmüş sanırım, eve geldiğimizde ölmüştü😔
3438FG YesimAykut Çok haklısınız hepsine birden yetemeyebilirsiniz. Ayrıca kuş bakmakta öyle kolay değil sizi çok iyi anlıyorum. Ücretsiz olmasına ayrı çok sevindim. Umarım çok iyi bakacak kişilere giderler 🌺
YesimAykut 3438FG şöyle biz tek kuş almıştık kuşumuz konuşuyor, sonra 1 bucuk yıl sonra başka kuş getirdik abimin kuşuydu çok iyi anlaştılar, şuan 9 tane çocukları var, 5 i daha bebek 5 tane yumurtladı yetişemiyoruz 😌😌