Miracleee niloyaaai merhaba ben bugün yine kontrole gittim şuanda 9mm olctuler inşallah daha fazla artmaz
Ddmkmrc Miracleee yeni geldim sonuç çıkmış ama perinatoloji doktoru olmadığı için geri geldim yarın tekrar gidicem
Miracleee Ddmkmrc hangi sehirdesiniz acaba. Ben normal devlet hastanesine gidiyorum ama doktorum perinatolojiye git dedi. Kayıt açtı. Ama randevu bulamıyorum. Detayli ultrason nasıl yaptirabilirim
niloyaaai Miracleee sizi doktor mu perinetolojiye yönlendirdi? 9 mm altında olsa dahi kontrol gerektiriyor muymuş? Bende haftaya çarşamba gideceğim kontrole, umarım artmamış olur. Birde daha önce detaylı ultrason yaptırmış mıydınız?
Ddmkmrc Miracleee İstanbul Sarıyerdeyim ben benide kadin doğum yönlendirdi randevu mümkün değil alamadım dile getirdim oda hemen gönderdi
Laloo Miracleee merjaba sıvı çekildi mi durim nedir bize de içi sıvı dolu araknoid kist teşhisi konuldu fetal mr istediler baskı yapip yapmadigina baktilar cevap verirseniz sevinirim ?
Miracleee niloyaaai detayli ultrasonda 6 çıkmıştı. 17 kasımda yapılmıştı detayli ultrason. Sonra 20 araliktaki muayenede 7.7 olmuş. Bugünkü kontrolde de 9 dediler. Artış oluyor ne yazık ki. Bu sebeple perinatolojiye yönlendirdi.
niloyaaai Miracleee ultrasonlarım hiç birinde göremedim bu değeri 🥹 bende pazartesi için randevu aldım başka bi kadın doğum doktoruna tekrardan bakılsın diye. Tek temennim güzel haberler almamız🙏🏻 sizde içinizi ferah tutun inşallh güzel sonuçlar alacağız
Miracleee Laloo doğuma kadar hersey normal ilerledi ve şükür sağlıklı bebegim Size de çok geçmiş olsun. Rabbım tez vakitte şifa versin