beyzanurytt Kızlar 39+3 üm yoğun bi şekilde bu akıntıdan geliyor bende kimileri diyor nişan olanilir kimileri de enfeksiyon nedir bu bilginiz var mı
Bebekannesiii_ beyzanurytt koku kaşıntı varsa enfeksiyon bende de vardı aslında kaşıntı yoktu ilk baş sonradan kaşındı şişti mantar dedi doktorum fitil kullandım
xxR4bia beyzanurytt herkes kulaktan dolma bilgilerle ve bencelerini katarak yorum yapmış ve hepsi de yanlış. Nişan parça parça gelebilir ve illa pembe kahverengi kırmızı olacak diye bir şey yok. Ebeme özellikle sormuştum ve bu cevapları verdi.
Falancahanim beyzanurytt 36 da açıklık muayenesinden beri geliyo benden de.. bende nişan zannediyorum 39+3 üm hala geliyo ara ara
Kahramankentli Nişan sarı olmaz ki zaten pembemsi kırmızımsı olur yani bende de akıntı hep vardı hamilelikle birlikte daha çok arttı enfeksiyon değilse eğer normal bence
beyzanurytt Kahramankentli bende öyle düşünüyorum nişan pembemsi kahverengimsi olur sarı olan enfeksiyondan olabilir
Olivia Kahramankentli doğum yaptım ikisinde de sarı geldi kahverengi pembe hiç gelmedi yanlış bilgilendirmeyin lutfen
Minigiim-vebenn52 beyzanurytt evet idrar yolları enfeksiyonu ise normal doğumsa bebeğe geçme riski oluyomus Allah korusun
hayalim35 beyzanurytt burdan okudum çoğu kişi sarı olduğunu da söyledi bn kesin bilmiyorum bnm hiç nişanım gelmedi
Falancahanim beyzanurytt Tariflerin hepsine uyuyor ama değil galiba 3 hafta bitti hala doğmadı 😅rahim ağzı yumuşadığı için de olabilir bilemiyorum