Yenianneperci35 Selcanunal2004 oy Maşallah🌸 benim de cuma yine kontrol var ona göre karar vericez aslında beklesek mi sezeryan mı diye.
Yenianneperci35 Selcanunal2004 Amin🙏benim ilk hamileliğim:) söylerim tabii🌸 ama sen benden önce doğum olacak gibi🙈
Selcanunal2004 Yenianneperci35 olacağına bak 🤣🤣🤣 Korkma korkmaaa bir an önce olsun bitsin hayırlısıyla
Yenianneperci35 Selcanunal2004 inan ben de öyle diyorum🙏 sağlıkla gelsinler en önemlisi. Ama şu şok haftalarda çok pimpirikli oldum
Selcanunal2004 Yenianneperci35 Tofff bende sormaaa bide zaman geçmiyor İşten eve geçtim raporum başladı iyice düşünüyorum beynimi yicem valla
Beceriklianne Yenianneperci35 37+2 cnm aynı durumdayım akıntım cok günlük ped değiştiriyorum hep. Korkma hersey rabbim izni ile olur gider
Yenianneperci35 Beceriklianne Aminnn canım🙏🌸 gerçekten doğru diyorsun da insan tedirgin oluyor. Günlük pedde ebe ve doktor önermesi hiç
Beceriklianne Yenianneperci35 evet önermedi ama bende mecbur yoksa iç Çamaşir ile bas olmadı sık sık değiştirdim ben
Boncukk123 Yenianneperci35 koyu sarı idrar vücudun susuz kaldığını gösteriyor olabilir canım 🌸 son haftalarda her an hersey olabileceği icin insan en ufak bseyi de doğuma çekebiliyor sanırım ben sımdıden pimpirikliyim ☺️
Yenianneperci35 Boncukk123 ahh evett öyle ama dediğiniz gibi insan pimpirikleniyor🙈sizin kaçıncı hafta
Boncukk123 Yenianneperci35 20.haftadayım canım daha minnak minnak pıt pıt hissediyorum hamd olsun ☺️ Sımdiden düşünüyorum daha evham yapıyorum ama bol bol dua edelim bebişlerimize hersey olacağına varıyor 🌸☺️
Yenianneperci35 Boncukk123 yaaa en güzel zamanlar🌸😍 o süreçlerde korunması çok iyi oluyor ben çok rahattım tatile bile gitmiştim :) tabii dua edelim🙏 Rabbim yardımcımız olsun🌸🙏
Civciv_annesi Yenianneperci35 35+3 şuan bendede bu saydığın durumlar mevcut ama doktor normal dedi idrarda enfesiyon oluyormuş son zamanlar ondsnda kaynaklı sanırım
Yenianneperci35 Civciv_annesi yaa evett son zamanlarda oluyormuş doktor bu saatten sonra da antibiyotik vermem dedi. Size bir şey verdi mi
Civciv_annesi Yenianneperci35 Bizimkide son zamanlar oldugu için normal bişi veremem şuan dedi kabızlık için sırf dubhalac verdi okadar onun dışında artık bbisi veremem dedi ki brn zor nefes alıyorum.cok burunda tıkanıklık var