Boncukk123 Neva_aydn devam etmelisin bence canım ikisi de daha koyu olmalı ben innovita kullandım bu sekıldeyken ilişki olması gerektiği söylenmişti ama bu senın yaptığın hangi marka bilmiyorum kullanan varsa yazar 🌸
Neva_aydn Boncukk123 markasını bende bilmiyorum yarın doğurganlık günüm kullandığım uygulama öyle söylüyor
Aslihan-ozkan Neva_aydn her gün değil 2 günde bir yap hergün yaparsan sperm kalitesi düşer. Eşinede incir kurusu ceviz yedir 😂
Boncukk123 Neva_aydn bende uygulamaya göre gitmiştim ama aylarca farklı bir tarihte yumurtladıgımı öğrendim testlere göre degerlendir canım
Aslihan-ozkan Neva_aydn stres yapma sakin ol elinden geleni yap gerisi mevlanın takdiri üzülme. Ne kadardır bekliyorsun çocuk için o uygulamayada fazla güvenme herkesin farklı yumurtlama günleri kendin anlamaya çalış akıntın artar vücut sıcaklığın artar hafif ağrı olur yumurtlama dönemlerinde sen 2 günde bir dene kist sorun oluşturmaz fazla
Nisatuce9 Neva_aydn İnsallah bir qun oda olur canım kalbini temiz tut ve inan. Rabbım ol der ve olur EvelAllah
Neva_aydn Nisatuce9 inşallah bilmiyorum kendime çok stres yapiyorum kistim var diye doğum kontrol hapı verdi doktor özele gittim öyle bişi yok dedi ama kullanmıştım ben ilacı sıkıntı çıkabilir dedi doktor bu ay hamile kalmam lazım olmazsa tedavi olucam
Neva_aydn Aslihan-ozkan kistim yokmuş zaten ama stres sıkıntı istemsizce çok var korku da var çocuk için 4 ay oluyor bir kere düşük yaptım
Aslihan-ozkan Neva_aydn çok iyi anlıyorum seni şuan inanki banada günler geçmiyor. Yürüyüşe felan çık kafanı dağıt dua oku bol bol haşr 24. Ayet
Bsr1905 MNesemm %100 olmuş diyemem en yakını sondan üçüncü ama ondada bi farklılık var sabah ilk idrarınla yap daha etkili sonuç alırsın
Bsr1905 İki çizgininde koyu olması gerekiyor gebelik testinde böyle bi şart yok ikisinden biri silik çıksa sonuç pozitiftir ama ovulasyonda çatlamadan bahsedebilmek için iki çizgininde aynı koyulukta olması gerekiyor ambalajındada yazıyor olması lazım