Neva_aydn Kızlar iki gün önce denedim alttakini bugünde bunu denedim ama hiç bir fikrim yok ilk defa yapıyorum yardimci olurmusunuz?
2prensesannesiiii Neva_aydn yumurtan büyümeye başlamış ama pik olmamış henüz yapmaya devam et ama 2 gün arayla yapmışsın belki çatlamış yumurtan olgunlaşıp
Selcanunal2004 Neva_aydn canım yumurta büyümeye başlamış Bu testleri 24 saat aralıklarla yapmam daha sağlıklı olacaktır Bir de testi yapmadan önce 1 saat önce sıvı alımını kes derim. Devam et
Boncukk123 Neva_aydn devam etmelisin bence canım ikisi de daha koyu olmalı ben innovita kullandım bu sekıldeyken ilişki olması gerektiği söylenmişti ama bu senın yaptığın hangi marka bilmiyorum kullanan varsa yazar 🌸
Aslihan-ozkan 2 3 saat idrarını tutman gerekli ve sıvı tüketme. Aynı saatlerde yapmaya bak lh dalgalanmaları saat 11.00 yada 15.30 akşam 22.00 gibi yaparsan yakalayabilirsin. Kaçıncı gün başladın ?
Aslihan-ozkan Neva_aydn aynı saatlerde yapmaya çalış ben 12 den sonra sıvı alımını kestim 15.00 gibi yapıyordum pik çıkmıştı çatlayacağı gün. Ama ben ovitrella iğne oldum. Oyüzden takip etmek istedim
Nisatuce9 Neva_aydn İnsallah bir qun oda olur canım kalbini temiz tut ve inan. Rabbım ol der ve olur EvelAllah
Tinii_minii_mom Pik noktası değil sanırım canım. Her gün yap ve aynı saatte yap. İlk idrarla değil. Sabah 10 ve akşam 4e kadar diye biliyorum. 2 saat sıvı alma. Koyulaşıp kıpkırmızı oluyor yumurtlama günü zaten
Aslihan-ozkan Neva_aydn aynen o saatlerde yap 2 buçuk saat felan wc girme sıvı tüketme bak ben incir kürüde yaptım bu ay deneyebilirsin aslında
Aslihan-ozkan Neva_aydn pcosun yoksa problem olmaz bazı kadınların prolaktin değerini yükselttiği için de sorum oluyor. Ben kaynattığımın suyunu içtim hem kendisini yedim. Hayırlısı bakalım. Senin şuan yumurtlamana erken daha hep aynı saatlerde yapmaya çalış pik çıktığı hün çalışmalara başla 🙂
Neva_aydn Aslihan-ozkan prolaktin değerim normal dedi doktor ben nolur nolmaz diye adet bittikten sonra hergunu değerlendiriyorum🤭
Aslihan-ozkan Neva_aydn her gün değil 2 günde bir yap hergün yaparsan sperm kalitesi düşer. Eşinede incir kurusu ceviz yedir 😂