• Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

Adetim 4 gün geçmişti eylül 29 kimyasal gebelik geçirdim kanama başladı normal adet kadar sürdü bitti ama bugün 32 gün oldu adet biteli ama adet olmadım ve korunmadım neden böle olabilir yaşayan var mı bu durumu yardımcı olurmusunuz

Senin gibi yasamadm ama benim adetm 8 gun gecikmisdi gebelik cikmadi sonrasnda cok agrili bi adet gecrdm hemen ustune hamile kalmisim 7 cm kist olusmus yumurtalgmda doktor kistnde bebegnde duser yada bebek kalir kist duser hazr ol dedi geckmesi kisttenmis bebekde dustu kistte bi test yap idrarda sonra bide kanda baktr eger bebek ckmazda hala gelmezse bi kadin doguma git muane etsin ama umarim hamilesindir ❤❤

mucizembenimmm yarin sabah uyandignda ilk idrarinla dene kesin sonuc cikiyomus bide erken hamilelik testleri var pembe kapakli direk idrara batiriyosun o kesin sonuc veriyo bi dene ne kdr gecti gunun su an ?

Minikfasulye bugünde yaptım çıkmafı maalesef idrar da
        Ama hiç bi adet belirtisi yok şuan kistim de yok ki adet geciksin anlamadım valla
        Şuan ne adet belirtisi var nede hamileyim kistte herşey temizdi

5 gün sonra

mucizembenimmm msjlarini yeni gordum canim kusura bakma 😔 kanda baktir bide benmde oyleydi hic hamilelik belirtim yoktu esim tatile gidicegimz gunun aksami zorla idrar testi yaptirdi ve ben yok hamile filan deglm belirti bisy yok diyerem yapmistm cikit ama.cogunn idrarda cikmiyo canim sen bi kan testi yaptir hala.gelmediyse garanti olsn hamile kalmak istiyosan eczanedn bi.folik asid al hamile kalincaya kadar kullan doktorum bana hamile kalmadn onermisti istiyosan kullanman iyi olur diye