Seda_nur4760 Kızlar bugün kontrole gittim ben normalde 30+2 yım ama doktor 31+5 dedı gelişimi önden gidiyor dedi 1 kilo 800 grammış sizce normal mı
Seymoshh Seda_nur4760 normal bir iki hafta önden gidebiliyor benimde tam iki hafta önde gelişimi ama bazenölçümlerdede 500 gr kadar yanılma payı olabiliyor
skrbsrl Seda_nur4760 ben 29+6 da gittim, 1600 dedi. Önden gittiğini, suanlik sorun olmadığını ama daha öne geçmemesi gerektiğini söyledi. Bence sizin de aynı şekildedir. Bebisler biraz susko galiba bizim😄
Seda_nur4760 genc2kizannesi ya doktordan doktora da değişiyor galiba bundan önceki de ayına göre kılosu fazla dedi bugün de normal dıyor
Seda_nur4760 Haticengin17 bana şunu ye bunu deme demedi haftasını söyledi 31+5 dedı dedim yok 30+2 dedı burda önden gidiyor dedı
Seda_nur4760 Fundatercuman pekı gebelıkte oluşan şeker falan dediler mı size şeker den dolayı kılosu çok dıe
Fundatercuman Seda_nur4760 Gebelik şekerin var sanırım yapısal da olabilir ama idrarda şeker atılımın yüksek çıkmış endokrine git dedi. Perşembe endokrin randevum var netleşecek bu şeker durumu inşallah 🙏
Seher1616 Seda_nur4760 anladım ilerden gelmesi sorun olmaz heralde ama ya daha iyi hatta bende sonradan oldu kan akışı mı pek gitmıyormuş bebeğe öyle bişey dedi Perinatolojiye gidicem orda daha net cevap alıcam bakalım
2erkek1kiz Seda_nur4760 normal canım bende 35 de gıttıgımde 3 kg olmuştu doktor 38 haftalık dedi önde yada geriden olması doktor sıkıntı görmüyorsa birsey olmaz 💕