Midwife10 Ay kızlar bende akşamüstünden beridir kasılıyorum arada karnım taş gibi sert bağırsaklarım mı şiş akşam yemeğini çok mu yedim bilmiyorum dayanamadım gittim nst de hiçbirşey çıkmadı ama eve geldim sanki yine oluyor arada anlamadım gitti ya
umrumdadegil Moonlight7 Allah Allah peki idrar tahlili yaptı mı enfeksiyon mu var acaba. Bilemedim aslında haftan erken biraz bende muayene oldum ama benim haftam en azından biraz daha ileri
Moonlight7 umrumdadegil idrarımda temiz dün vermiştim bakalım serum işe yarayacak mı belki o rahatlatır
umrumdadegil Ceylankocak ay maşallah ne güzel sen böyle diyince biraz daha rahatladım şimdi 34 falan olsam kuvöze girmeme ihtimali de var yani dimi 🥲
Ceylankocak umrumdadegil o sanirsam kilosuyla cigerleriyle alakalı benim oğlum 33 haftalik 2kilo 225 gr doğdu ve çok şükür bir sorun yoktu umarım sizinde aynı şekil olur vaktinde ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir insallah içinizi herzaman ferah tut🤲
Moonlight7 umrumdadegil hep yattım aslında doktorum yat kalkma demişti ama anlamadım bende bir sorun çıkmadı serum rahatlatır belki şuan hala devam ediyor ağrım eğer sancım olsaydı çıkardı nst de herhalde o da yok
gizem-cbn dolunay__ sizin en son kanamanız ne zaman oldu? Malum 31. Haftamdayım bundan sonra ne zaman olabilir bende bilmek, isterim
hatice_x sevdenurnur bana da bırak dedi ben adet gibi ağrılarım olunca tekrar başlıyorum şimdi yine bıraktım bakalım bende sıkıldım ve hiçbirşey anlamıyorum artık
sevdenurnur hatice_x bende gecen gece kı kasılmamdan sonra tekrar basladım nedense onu kullanınca kendımı guvende hissediyorum:(