umrumdadegil Ilkyeroglu daha önce 40lard çıkmıştı şimdi 60 lara çıktı nerdeyse o da ağrım hafiflemisti gittiğimde
sevdenurnur Ben bide tum hepinize bişey soracagım ilk gebelik diye çok tecrübesizin ne normal ne değil bilmiyorum normalde otururken falan karnım yumusak ayaga kalkınca karnım sertlesıyor ama ekstra bi rahatsızlık vermıyor baska yerıme bu normal mı anormal mı
Edos123 sevdenurnur benim de öyle yürürken falan sert oluyor 23 haftalığım bazen bebek toplanıyor sertleşiyor
umrumdadegil sevdenurnur banada oluyor o bazen başka bir şeyin yoksa bilemiyorum normal midir yinede doktorun danışmanda fayda var
Mercimeek Edos123 bende 23 haftalık bebek sanıyordum 29. Haftamda sancıdan ayağa kalkamayınca öğrendim hepsinin sancı olduğunu
gizem-cbn dolunay__ bende korkuyorum bide bi bayan önceki gönderide kanamam falan yoktu ama nstde bebiş gelmek istedi 35. Haftada doğurdum demiş
Moonlight7 umrumdadegil muayene etti birşey göremedi herşey iyi dedi nstye bağladılar şuan ama ağrım hala var serum takacaklar birde sanırım
Rumeysa-Tok umrumdadegil benden bebeğe giden kan akışında sorun gözüktü protein kaçağı var 29 haftalık hamileyim enfeksiyonum var baya gebelik tansiyonu başlangıcı Rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
umrumdadegil Rumeysa-Tok ah canım Allah yardımcın olsun 🥺🥺 kaça çıkıyor tansiyonun? İnşallah sağlıkla sorunsuz şekilde alırız hepimiz kucağımıza 💜
051020antalya Rumeysa-Tok aynı şikayetleri yaşadım 31+4 de sezeryan oldum 1 hafta önce bebeğim küvezde 🥹 sizde çok dikkat edin
Moonlight7 umrumdadegil yok sancımda çıkmadı bu ağrı neyin nesi anlamadım bebekle ilgili değil dedi doktor sancı ağrıları dedi ama sancı çıkmadı anlayamadım🤷🏻♀️ iki parmağıyla muayene etti bide yumuşamada yok dedi acıyor şuan ama ya bu haftalarda o şekilde muayene normal mi acaba
umrumdadegil Moonlight7 Allah Allah peki idrar tahlili yaptı mı enfeksiyon mu var acaba. Bilemedim aslında haftan erken biraz bende muayene oldum ama benim haftam en azından biraz daha ileri