umrumdadegil A12_S07 aynen yapmamak için kendimi zor tutuyorum😩 ama yaparsam hiç iyi şeyler olmayacak o yüzden görmezden geliyoruz🤣
A12_S07 umrumdadegil Ahaha valla artık doğuma kadar birbirimize destek ola ola ilerliycez eve takarsak kafayı bittik 😂
Mervs Kızlar ne alemdesiniz sırtıma giren agrılar oluyor böle bıçak saplanma deniyor ya 🤦🏼♀️ Bide kalçama agrı giriyor sağ salim bitirsek şu günleri 🤲🏻🥹 28+4 olduk 🤩
Mervs umrumdadegil aynen ya valla sağ salim hepimiz vaktinde dogursakta bi 😄 herkes bıktı benden özellikle doktorum🤣
umrumdadegil Mervs hahah yapcak bişey yok doktorlara da Allah sabır versin😂 bende sürekli sancıyla gidiyorum 🤣
umrumdadegil A12_S07 ben yapacak bişey de bulamıyorum ya🤦🏻♀️ ben 28 de yıkadım çamaşırları 30 da bavulu hazırladım iyiki yapmışım 🥲
Krtcm Mnktrtamnk bende dün erken doğum yaptım 32+3 de hiç hesapta yoktu valla kanama kasılma sancı tansiyon hepsı bırleşmiş küvezde minik kız
Mnktrtamnk Krtcm ah ben o minik kızı yerim🩷 nasılsınız iyi misiniz kızınız nasıl? Bi an inşallah hemencecik çıkar küvezden🙏🏻
Mnktrtamnk Krtcm Allah bi an önce sağlıkla kucağınıza alıp evinize gitmeyi nasip etsin size güç kuvvet destek versin🙏🏻 benimde kasılmalarım devam ediyor 😞 zor süreçler
Arzuanne umrumdadegil bir sjre kendini toplayana kadar beraber değiliz ne zaman iyi olur bilmiyorum falan göre 5 6 ay 😄