umrumdadegil Defne_A stres mi yaptın acaba ondan mı oluyor ki yatıp dinlen biraz için rahat etmezse gidersin bi kontrol ettirirsin
A12_S07 umrumdadegil ah bu bebisler gerçekten Allah yardımcimiz olsun 🤲peki hiç mi ayağa kalkmıyosun mecburen bazı şeylere kalkmak zorunda kalıyorum 😭
umrumdadegil A12_S07 aminn canım 💜 tuvalete kalkıyorum sadece diyebilirim kahvaltı yapmak için mecbur hazırlıyorum makineye yerleştiriyorum sabahki bulaşığı başka da bir şey yapmıyorum. Arada bir tabi ekstra bişey çıktığı olur mecbur olunca kalkıyorum
Ebrosko Nessem mrb. Kastamonu da yaşıyorum ama ankaraya da çok gittik. Ankarada ki doktorum murat sönmezer idi. Perinatolog.
A12_S07 umrumdadegil Aynen bende bir iki hafta dikkat edeyim en azından mecburum umarım hayırlısı ile 35 i görürüz 😥
umrumdadegil A12_S07 inşallah canım sağlıkla alalım kucağımıza evlatlarımızı inşallah 💜 bebişler bize erken kavuşmak istiyor
ozlemcebecci38 Ozr42 vurmadılar daha . Bu hafta gittiğimde biraz yukarı çıktığını ama yinede istediğimiz konumda olmadığını söyledi. Günde 3 kez prosgestan koyuyorum sadece yemeğimi hazırlayıp yatağa dönüyorum bende kalan bütün işleri eşim yapıyor.
umrumdadegil A12_S07 yat yat sen bol bol bırak evi isterse b.k götürsün benim evi götürüyor ama umrumda değil mecbur🤣🤣
A12_S07 umrumdadegil ahaha götürsün doğumdan sonra tertemiz yaparım valla hiç umrumda değil 😂 içim gitsede görmezden geliyorum
umrumdadegil A12_S07 aynen yapmamak için kendimi zor tutuyorum😩 ama yaparsam hiç iyi şeyler olmayacak o yüzden görmezden geliyoruz🤣