mcmd Sorduğunuz için söylüyorum sonunda su olan isimler ülkemizde kızlara veriliyor. O yüzden erkekte çok acayip geldi. Başında er olsa da.. ayrıca güzel erkek demek olduğuna emin misiniz? Su güzel demek miymiş? Hamza çok güzel, ben de bebeğim için düşünüyorum. Yanına da farklı-sıradışı bir isim olabilir tabii ki ama bu kadar feminen olmasa daha iyi olur. Hakkınızda en hayırlısı olsun
Derin_34 mcmd anlamı güzel demekmiş demedim ki ben 😊 Anlamı yiğitlerin soyundan gelen kimse demekmiş. Hamzanın yanına tuna siraç felan düşünmüştük dün bu ismi görünce bunda karar kıldım sizlerede sormak istedim nasıl diye
Gebeyimm Derin_34 Ersu Hamza çok güzel ama dikkat et Hamza ismini taşıyan erkek çocukları akıllı ama çok hareketli oluyor öğrencilerimden biliyorum Hayırlı olsun
Derin_34 Gebeyimm öylemi bilmiyordum etrafımda yok pek tanıdığım hamza. Eşim çok istiyor hamza ismini inşallah uysal olur😊
Derin_34 Deletedmom344 hamzayı eşim çok istiyor gençliğinden beri hayaliymiş oğlum olursa hamza ismini koyucam diye o yüZden onu kaldıramıyoruz😊
Derin_34 Ersu isminden vazgeçmiş bulunmaktayım 😂 Babam hiç begenmedi kız ismi gibi dedi öyle meyve suyu markası var dedi sağolsun soğuttu beni 😂😂napıcam şimdi
ebis Derin_34 vazgecmeniz iyi olmus ciddenbben hic begenememistim :) tuna hamza diye okuyunca degilde hamza tuna diye okuyunca güzel yakisiyo :) hamza görkem de güzell aslinda
Kalphanem Ezgi14 Derin_34 Hamza Kerem de güzel ama bizim içimize değil senin içine sinmeli anlamlarına bakıp güzelmiş dediğini koy canım
a-a-my-h_dmr Derin_34 Hamza Ensar da çok güzel hoş geliyor kulağa fikir olsun diye söylemek istedim canım😊
Derin_34 ebis :))) ne zormuş bu isim işi bitane begeniyosun anlamı güzel çıkmıyo başka begeniyosun bri bili diyince fikrin değişiyo hala çıkmazdayız😂😂eşim sıkıldı artık
preggie Hamza guzel bir isim manaasi mukemmel tabiki. O ismi golgede birakmayan bi isim secseniz guzel olur sanki. Dini isimden devam etseniz nasil olur, mesela: Hamza Malik Esad Hamza