Derin_34 Arkadaşlar iyi geceler. Kaç zamandır hamzanın yanına koyucağım ikinci ismi arıyordum kararsız kalmıştım üç dört isim arasında ve az önce karar verdim çokta hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim.sizce nasıl Ersu hamza 😍 Yada Arsu hamza 😍
caglademir Derin_34 Fikrimizi sordugun icin soyluyorum kuzum ben de begenemedim, ama onemli olan senin begenmen, saglikla gelsin kuzu🙏
Muzaffer Derin_34 anlamı çok güzel erkek demek Hamza işimi zaten çok güzel bir isim hatırlı olsun adıyla yaşasın ömürlü olsun. Çok beğendim . Sırf Kuran’da geçiyor diye anlamını bilmeden koyulan işitmelerden daha güzel 🧿
Derin_34 Semas hamza biraz ağır isim olduğu için ilk etapta öyle geliyor bende o yüzden biraz daha yanına hafif bir isim olsun istedim açıkcası
NurDemir Pek duyulmadığı için yanlış telaffuz edilme durumu çok olur.Yani sorduğunuz için yazıyorum pek beğenemedim ben ama önemli olan tabiki de sizin beğenmiş olmanız 💕
Derin_34 NurDemir çok teşekkür ederim yinede sanırım bu isimde karar kıldım ersu hamzada kulağıma hoş geldi 😊
Kalphanem Ezgi14 Derin_34 Hamza Kerem de güzel ama bizim içimize değil senin içine sinmeli anlamlarına bakıp güzelmiş dediğini koy canım
Deletedmom344 Ben de Ersu’yu beğendim ama Hamza çok ağır geldi. Siz beğendiyseniz ne mutlu. Sağlıkla alın kucağınıza.❤️
Derin_34 Deletedmom344 hamzayı eşim çok istiyor gençliğinden beri hayaliymiş oğlum olursa hamza ismini koyucam diye o yüZden onu kaldıramıyoruz😊