Elffyns Feryes bende de yok canım ara ara bacaklarım ağrıyor ama geçiyor hemen 38 de çatı muayenesi yapmıştı doktor açılma yoktu sancı da yoktu Salı günü gel dedi uyarı verelim dedi
Aylasss97 _ruyaninannesi_ 39+3 vuruyor dizinle ayağınla ama çok rahat hala içerde kızçem😀😀çıkası yok ta ben artık çok sabırsızım
Aysimamom37 39+1iz bizde kızım inatçı çıktı bide kızlar erken geliyor diyolar burda 36-37-38de gelenlerin dogum hikayelerini şaşkınlıkla imreniyorum artık çok ağır ve acı veriyo geleydi bi🥹
_ruyaninannesi_ Aysimamom37 bnde ya iki erkek çocuklarım var onların doğumu 39 haftalık geldiler bu gelmek bilmiyor hanımefendi 40 bekliyor 😂
01180322 _ruyaninannesi_ bizde 38+2 . Eşim diyo sizden umudu kestim😅sanırım suni için kndi ayagmizla hastaneye giderz falan😁sözde kizlar aceleciydi
Zepeliz 01180322 kız erken gelir diyenlere inat 🙃 37+1 ı’m bende sizin yorumları gördükçe daha var dıyorum belirti falanda yok zaten 🤣
Ilba_34 _ruyaninannesi_ o meyve çoğu manavda var şuan mevsimi olduğu için adı farklı farklı internete yazarsan çıkar büyük süpermarketlerde de oluyor elma büyüklüğünde turuncu yumuşak içide baya yumuşak oluyor
Yeniann23141 Egzersiz yaptim 1 hafta boyunca bebek baya asagi inmiş kafası.haftaya büyük ihtimalle dogum olur dedi.gel çatı muayenesi yaparız acilman varsa doguma aliriz dedi 🤷♀️🥺degisik duygular içerisindeyim.2.bebem
01180322 Zepeliz ben hep hazırlıksız yakalanırm diye evi okulu temizligi canım cikiyo ama yok bnm bebede de tık yok😅sadece magnezyumu bırakınca kasik ağrısı var , salı kontrol var bakalım kızımın gelmeye gönlü varmi
Aysimamom37 _ruyaninannesi_ Ayy ciddenmi Allahım kolaylık versin cidden 38den sonrası çok zorlayıcı oluyor maalesef 🥹 saglıkla alalım kucagımıza inşallah öncekiler normalmiydi peki sizin?