Ilba_34 KuzeyinAnnesi10 yapalım kız hepimizi bir odaya alsınlar hep beraber yapalım 😂😂 geçen hafta ben doktora gittiğim de doktorum Medine hurması değil de Trabzon hurması diyorlar elma büyüklüğünde turuncu ondan yemeğe başla dedi bende Medine hurması değil mi deyince hayır dedi ben garanti ikisini de aldım 😂 bende de tık yok bakalım şimdilik sadece haraketleri çok sert artık canımı acıtıyor 🙄 rahatları yerinde galiba beyfendilerin
KuzeyinAnnesi10 Ilba_34 herseyi denetim güzel hareketli agrim da yok yürüyüş yapicam şimdi biraz merdiven in çık da yapayım bakalım ne olacak.
Ilba_34 KuzeyinAnnesi10 bende eğil kalk yapıyorum ördek yürüyüşü filan yapıyorum annem de diyo ki seni taşlık bi yerde arabaya bindirmek lazım öyle gelir diyo 😂😂😂
Nur2519 37+1 deyiz son 10 günümüz kaldı planlı sezaryen olacağım günler geçmiyor sanki, sağlıkla doğsunlar.
Aleyna_yrn22 _ruyaninannesi_ yarin 39 oluyoruz 😃 suanda yürümeye çalışıyorum iki ayağıma da belden kramp vuruyo yürümekte zorluk cektim için haraket halindeyim bekliyoz iste beyfendimizi ne zaman gelicek diye😁❤❤❤
Ilba_34 _ruyaninannesi_ o meyve çoğu manavda var şuan mevsimi olduğu için adı farklı farklı internete yazarsan çıkar büyük süpermarketlerde de oluyor elma büyüklüğünde turuncu yumuşak içide baya yumuşak oluyor