Ilba_34 _ruyaninannesi_ bizimki 27. Haftadan beri baş aşağı duruyor ama kanala girdi mi bilmiyorum yarın göreceğiz bakalım
_ruyaninannesi_ Ilba_34 hayırlısıyla gidip gel bende sabah saatlerinde hastanede olacam evi temizlendim nolur nolmaz diye 😂
Fundabshnn _ruyaninannesi_ 39+5 olduk bizde 🤗 Çarşamba günü gün aldık çok heycanlıyım son 2 gün kaldı 🥰
Reyhan_krby88 38 +2 yarin hayirlisiyla dogrucam insallah 🙏🥰❤Rabbim bebeklerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin🙏🥰❤
Reyhan_krby88 _ruyaninannesi_ evet benim 3. Gebeligim oldugu icin tup baglmada yapilacak doktoruma sezeryan diyince itiraz etmedi 🥰❤
Chkayboz _ruyaninannesi_ bende 38+3 deyim bugün akşama kadar temizlik yaptım çömelerek yerleri falan sildim ama tık yok bugünde gelmeyecek belli oldu 😂🥴
Chkayboz _ruyaninannesi_ 30.haftadan sonra erken doğum riskim vardı. 38 olduk şimdide doğmak bilmiyor 😂
Chkayboz _ruyaninannesi_ 30.haftadan sonra erken doğum riskim vardı. 38 olduk şimdide doğmak bilmiyor 😂
Chkayboz _ruyaninannesi_ inşallah Rabbim hepimizi tek nefeste kurtarsın yavrularimizi sağ salim kucagimiza almayı nasip eylesin 🥰