Ilba_34 _ruyaninannesi_ inşAllah suniye gerek kalmaz kendi sancımızla yaparız nefes egzersizleri yapıyorum ama o an inşAllah yapabilirim 😁
_ruyaninannesi_ KuzeyinAnnesi10 diğerleri rahat geçti mide sıkıntıları hariç ama bunda yürüyemiyorum bile
Ilba_34 _ruyaninannesi_ @KuzeyinAnnesi10 kızlar ben çok kötü oldum ya midem bulanıyo ayağa kalkamıyorum kalktığımda mideme sanki bişey yapışmış aşağıya bişey çekiyor gibi oluyor kaburgalarım acıyor nefes almakta zorlanıyorum yoruldum iyice ya 🤦🏻♀️☹️🥺
yasminmom Selam kızlar bende 38+2 deyim ikinci gebeliğim 5 Ocakda Bezmialemde doğum olacak inşallah aynı hastanede olan varmı ☺️🥰
KuzeyinAnnesi10 Ilba_34 bi hastaneye git istersen kuzu benimde ağrılarım var ama mide bulantısı geçti çok şükür. Aşağı baskı var sadece
_ruyaninannesi_ Zeyno223344 normal takip et durumunu tatlı bir şey ye soluna veya sağına yat hareket eder
Sibel_gedik Zeyno223344 normal cnm benimde 2 gündür öyle, yerleri daralıyor sonuçta arada dürt bakalım için rahat etsin ben öyle yapıyorum napim😊😊
_ruyaninannesi_ Ilba_34 çok kötüyse miden git bişey de yemiyorsun ya ondan hep git serum verirler belki