duygu26 Deletedmom_85 32+5 olduk karın çevresinde gerileme var cokngavas kilo alıyor 32+2 de gittim en son 1754 dedi galiba
Yagmuryaprak Deletedmom_85 sizinki gibi bünyeyi önce bana sonra bütün çabuk kilo alanlara Allahım nasip etsin de bizde yiyip yiyip kilo almayalım 🤭🤲🏻 çok çok amiiiinnnnnn
Nergiz7 irmdgn1311 ben 13. haftama girdim göbiş azıcık çıkıyo gibi ama daha kilo almadım, alırsın diyolar bilmiyorum ilk gebeliğim 🤷🏻♀️
1kb1ra irmdgn1311 15+ 1 im bende henüz kilo almadım ama hamileliğim 88 kilo ile başladığı için çok dikkat ediyorum♥️
fitnut irmdgn1311 aynıyız ben de 15+6 dayım 4 kilo aldım malesef. Sebebi belli ama fazlaca tatlı hamurişi ekmek ve hiç kusma yaşamamam 😅 ilk gebeliğimde toplam 8 kilo almıştım bakalım bu nasıl bitecek ☹️
irmdgn1311 fitnut evet bende kusma yaşamadım genel olarak 🤷♀️ yapıcak birşey yok inşallah diğer haftalarda kontrollü kilo alırız ☺️
Tubtubi 21+5 5 kilo aldım kusma hiç yaşamadım en başından beri bol bol yemek yiyorum. Hele son 1 aydır iştahım inanılmaz açık. Ama 3 aylık şekerim sınırda çıktı. Yani dikkatli olmakta fayda var.
0911 irmdgn1311 31 hafta 6 kilo 😂 onuda ilk aylar aldım çoğunlukla bu hızla gidersem 20 30 kilo alırım diyodum ama 😂
irmdgn1311 Begovicka bende sizin adınıza çok sevindim. İradeli devam edip kontrollü gitmek çok çok önemli ☺️
Yusufeymenimm irmdgn1311 dağlıkla gelsin bende oglullarıma hamileyken cok kilo almıştım şuan kuzum olucak bu mide bulantısı kızın etkisi