Hilaldabaan Kızlar 21 haftaya girdim gireceğim bu perşembe Allahın izniyle detaylı ultrasonum var beşiği bebek arabasını kişisel bakım ihtiyaçlarını sizce artık almaya başlamalıyım mı ailelere kalsa erken 7. Aya bırakacaklar bir şey olur falan diye ?
Deletedmom_85 Hilaldabaan detaylidan sonra yavaş yavaş alabilirsiniz acele etmeden ben 24-25 o haftalarda başlamıştım. 32+2yiz şuan bezi ıslak mendilni de bugün sipariş verdim ve eksikleri bitirdim. 😂
Myrtle Hilaldabaan bende her sey icin detayliyi bekliyorum hic bir sey almadim :) cinsiyet kesinlessin bi :).
genc2kizannesi Hilaldabaan Bence daha erken 27 28 haftadan sonra başlarsan daha iyi olur hem o zamana kadar da fikir edinmiş olursun neyi ne kadar almalısın konusunda
Hilaldabaan Deletedmom_85 işte bizimkilere kalsa daha erken 7.Ayda falan alalım diyorlar ama ikna ettim inşallah beşik ve bebek arabasını pazartesi alacağım detaylıdan sonra da diğerleri yavaş yavaş almaya başlarım nasıl yetiştiririm nasıl yaparım düşüncesine bürünmeye başlıyor insan bu sefer de 🥹☺️
Hilaldabaan Myrtle ben beşiğini ve bebek arabasını bi pazartesi alacağız Allah nasip ederse diğerlerinide detaylıdan sonra başlarım inşallah ☺️
Hilaldabaan genc2kizannesi kıyafet çok almayacağım kendi kuzenimde çok bebek kıyafeti var sadece temel ve bakım ihtiyaç ürünleri alınacak ☺️
Hilaldabaan naneliseker_ of evet bende o yüzden annemlere diyorum nasip olursa pazartesi beşik ve bebek arabasını alacağız bakalım 🤲🏻
tatlibebegim_ Hilaldabaan 22.haftadayım 20de detaylıya girdim herşeyi bitti resmen tek bakım ürünleri kaldıı🤩
Deletedmom_85 Hilaldabaan para olduktan sonra inan ki hepsi 1-2 günlük iş tak tak sipariş ver al çık. Öyle yetisilmeyecek bir şey değil yani😙
Ladybird06 Hilaldabaan bence yavaş yavaş almaya başlayabilirsiniz artık, sonuçta her şey pahalı hepsi bir anda alınmıyor.
Hilaldabaan Ladybird06 sormayın pazartesi inşallah beşik ve bebek arabasından başlayacağız başlar zamlar yakında
Hilaldabaan tatlibebegim_ ben ıslak mendil yerine makyaj temizleme bezi alıp onları ıslatıp o şekilde temizlemeyi düşünüyorum mesela ☺️
Hilaldabaan tatlibebegim_ diyorum kuzum diyorum bende özeniyorum artık alayım koyayım bir şeyler diye 🥹
tatlibebegim_ Hilaldabaan daha doğuma çok var zamanla herşey olur inşallah sırayla oluyor😌aa nasıl ıslatıp başka kutuya mı koycan 😅