Srylcnkya Mrb canm eğer kusarsa iyice calkala agzını cnm tat falan kalmasın ... ve birde bende de olyurdu ilk zmanlarda bir tutam kadar diorus ya o kadar süt e zencefil kat iç yada yogurdu yap canm ama etkili olan sütte oluyor canm denemekte fayda var 😉
Senbibak Annesininbalbocugu canım kustum kustuktan sonra boğazımda kilit bi Ağrı oluyor sütü de denicem
Migrenligebe Senbibak bilekteki akupunktur noktasina baski yapan bir bileklik, ciddi olcude bulantiyi geciriyo.
Senbibak Aasibel bende öyleyim sadece boğulacak gibi okuyorum ondan korkuyorum önceden böyle sıkıntım yoktu çok rahat kusardım
Ilkheyecanim Senbibak 8+4 günlüğüz ne yaptıysam mide bulantımı geçiremedim su içsem çıkarıyodum en son çareyi serumda buldum 2 gün önce taktırdım şuan çok hafif bulantım var serum rahatlattı beni
Selindikci35 Cnm bnmde oyle..Dun mesela sbh iyi uyandim aksama kdr kusmamaya calistim ama sonra daha kotu oldum..Aksam gun icinde yedigim ne varsa cikardim ve bogazimda bisey kaldi sanki..yutkunurken hissediorum..bgn sabah cikardim hala o yumru gibi sey var bogazimda
Ceyk Ben emetium kullandım. Zencefilli eczacı önermişti çok işe yaradı. Tuzlu kraker ve limon suyu da işe yarıyor.
Migrenligebe Senbibak getwell markasinin internet sitesinde, rossman magazalarinda ve bazi eczanelerde var