ulkukrts Senbibak benim de çok oluyor geceleri sabahları uyku aralarında mutlaka birşey ye evet insan o an yiyemiyor ama birşey yiyince geçiyor gerçekten kusmak yerine bastır bulantını çünkü kusunca aradan 1 saat geçmeden geri başlıyor
AyseguL01 Senbibak pozidox adında bitkisel tablet var o benim mide bulantımi geçirdi zencefil ekstresi ,B12,B6 vitaminleri içeriyor.
Nora Nily Evet dün bende oldu. Sabahtan kusma hissi oluyordu ama ben kendime engel oluyodum kusmamak icin. Hastaneye gittim rutin kontrole 1/2 saat sonra kustum. İlk basinda kötü hissettim kendimi ama sonradan cok daha iyi oldu. Senbibak
ulkukrts Senbibak sakız varsa çiğneyebilirsin limon ye bir adet sık limonu az suyu kalana kadar onu ye tuzla
Pelinizm Senbibak Bence su iç kus ve rahatla öyle daha iyi kurtuluyor insan tutmaya çalışınca sürekli bulanıyor 🙄
Annesininbalbocugu Senbibak Canım benim sen kusmadan asla rahat edemezsin git içini boşaltıp rahatla yoksa o seni gece uyutmaz ayrıca gece yatarken midene rahatsızlık verir Kustuktan 15 20 dk sonra bı iki yudum süt iç iyi geliyor
Senbibak Annesininbalbocugu canım kustum kustuktan sonra boğazımda kilit bi Ağrı oluyor sütü de denicem
MerveOulganm Senbibak canım benımde 8 haftada baslamıstı bulantılarım ıkı hafta sonra süreklı kusmaya başlamıstım basa cıkamıyodum artık cubuk krekerle duruyodum au içsem bıle cıkarıyodum bıgun canım cok patates haşlaması istedi onu püre gibi yaptım limonladım ve tuzla cok ıyı bastırdı mıdemı cok ıyı gelıyo sureklı patates yedım kılo aldırmıyo merak etme ıyı gelır denemelısın.
Evsen Senbibak tatlim zofer diye bi bulanti hapi var en zor zamanlarimda o yetisti imdadima onun haricinde hafif bulantilarimda aoda icine bir limon sıkıp iciyodum ha birde icinde bi dilim limon oluodu soda bitince onuda kabuguyla yiyodum cok iyi geliyodu bilgin olsun 😌
Aasibel Senbibak valla canım hiç durma git kus. Öyle durdukça daha kötü oluyor. Bende seninle aynı durumdayım. İlk zamanlar çıkaramıyordum deli oluyodum dua ediyordum artık çıkarayım diye. Şimdi bulandımı koşuyorum banyoya. sade soda biraz iyi geliyor. Birde naneli şeker yiyebilirsin.
Senbibak Aasibel bende öyleyim sadece boğulacak gibi okuyorum ondan korkuyorum önceden böyle sıkıntım yoktu çok rahat kusardım
Migrenligebe Senbibak bulanti bilekligi al mutlaka, su anlik da zencefil cayi yapabilirsin, doktorum bulantiyi gecirdigini soylemisti
Denizkum Bana zencefil çayı iyi geliyordu birde nane limon çayı yapıyordum iyi geliyordu birde boş limon yiyordum yalıyordum iyi geliyordu