Delidolu KizLar Çok Şükür bu HaftaLarida Gördük İnş HayirLisiyLa BebeGimizide KucaGimiza aliriZ 🤲bu Haftalarda Şikayetleriniz Nedir ?
Yenianne7 Delidolu Aminnn inşallah. 30+3 olduk biz de. Şimdi doktordan geldim herşey yolunda şükürler olsun. Kan değerlerim düşük olduğu için carpıntım ve baş dönmem oluyor sürekli e tabiki bel ağrıları mide yanmaları hat safhada ☺️🩵
Premsesko Delidolu Aynıyız 🥹 çok şükür bu günleri gördük ama ben hala korkuyorum evhamlıyım şeker zorluyor tuz da yasak. Kasıklarım ağrıyor bazen
Parsmommy Delidolu bende yarın 30 oluyorum inşallah 🙏 enfeksiyon dışında pek sıkıntı yok şükür oda ara sıra ağrı yapıyor bebiş iyi olsunda yeter diyorum
Murphyyy 30+1 im sağ tarafıma yatamıyorum sol rahat. Sık sık tuvalet başka da şikayetim yok çok şükür
karaguzelirem_ Murphyyy haftamız aynı ne güzel, doktorunuzla doğum tarihi konuştunuz mu ? Ben sezaryen düşünüyorum şubatın 25-26 sı gibi alırım demişti
Murphyyy karaguzelirem_ hayır daha belli değil bebeğim 1 hafta önden gidiyordu hep bu doğumu değiştirecek mi ileri haftalarda göreceğiz ☺️
karaguzelirem_ 30+1 haftalık olduk geceleri sık tuvalete kalkmak dışında Allah’ıma çok şükür başka hiçbir şikayetim yok ☺️
Cucu_01 Premsesko kızz bugğn gittim doktora göstermedi beni sıpa yüzünü ya ama çok şükğr herşey yolunda dedi🤩
Yenianne7 Cucu_01 Merhaba 1530 kilo olmuş boyu 41 cm dedi haftasıyla uyumlu güzel dedi . Sizinki nasıl ☺️