minik_kurabiyeee Kızlar gebelik şekerim var 30+5 haftalık hamileyim ve canım tatlı türü bir şey istiyor böyle hafif sütlü yiyebileceğim tatlı tarifleri var mı veyahutta gebelikte şekeri olanlar bu tatlı isteğini nasıl bastırıyor 🥲
gncglozclk minik_kurabiyeee ben bihter çikolatada buldum hemen kesiyor bide yüksetmedi de bende bihter
Pamuk minik_kurabiyeee Onu kendin bulabilirsin.Benim yediğim senin yükseltir ama benim yükseltmez belli olmuyor. Mesela benim sekerimi sütlü tatlı ve biskuvili pasta yukseltmiyor.Deneme yanılma yapacaksın.
2lokummannesiii minik_kurabiyeee sütlü tatlı ama un var onlarda da. Yani ne desem boş 😂 en iyisi şöyle şerbetli yiyelim😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee canım sütlü tatlılar ama aklıma pek birşey gelmiyor ben tadımlık her tatlıdan yemiştim özel bir tarif yapmadım hiç 🥰
minik_kurabiyeee Melike_4949 bende böyle çok hafif şekeri çok olmayan içine un konulmayan bir şey istiyorum ama bulamıyorum yaaa🥺
Melike_4949 minik_kurabiyeee benim tatlı değilde karbonhidrat şekerimi yükseltiyor canım o yüzden tatlı yedim yani ara ara
minik_kurabiyeee gncglozclk bende bihter çikolata yiyorum ama canım öyle bir şey istemiyor ki böyle tatlı falan istiyorumm😬 nasıl geçecek bu his yaaa
minik_kurabiyeee Premsesko ayy inşallah bulurum yaa aklımda bir tarif var ama irmik ve şeker var 🥲🥺 şuan o kadar tatlı istiyorki canım anlatamam
Premsesko minik_kurabiyeee Canım ben bugün süt badem unu ile muhallebi yapıp yada Hindistan cevizi unu ile yapıp içine bal koyup deneyeceğim. Sende dene bence
minik_kurabiyeee Pamuk siz hangilerini deniyorsunuz peki evet belli olmuyor ama yinede hafif bir tatlı falan denemek istiyorum öneriniz var mı acaba
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii ayy evet yaaa🥺 irmik yükseltir mi acabaa onunla bi tarif buldum ama korkayrummm😂
minik_kurabiyeee Bartumommyyy evet şuan ona takıldık 😂 bütün derdim bihteri bitter yazmamış olmamdı zaten😂😂😂
minik_kurabiyeee Pamuk ay yediğiniz zaman kaça yükseliyor pekiii normalde bende böyle tatlılardan 1 2 çatal alıyorum ama böyle çok aşırı tatlı isteği var şuan birde bu ara yükselmeye başladı bir ara çok güzel düşüyordu şimdi tekrar yükseliyor yaa 🥺🥺 neye yükseldiği belli olmuyor bu şekerin