Denizyildizi15_ 071018 Bu yeni motorcu açıldı onun üstü eski dişci ramazanın evindeyim bilir misin bilmiyorum
Bayramiye amayinedeiyiilerledim amayinedeiyiilerledim bendee 39 olcam bikaç gün sonra büşra hanıma da gidiyorum ilk baştan beri ama özele de gidiyorum ısparta doğumu orda yapmayı planlıyoruz siz nerde oturuyosunuz tanışalım mı gebeş gebeş 🌸
amayinedeiyiilerledim Bayramiye ayy yaklaşmış doğumunuz ne güzell🥹 sağlıkla kavuşalım inşallah 🤲🏼 olur tanışalım tabii ☺️ ne tarafta oturuyorsunuz ben Bahçelievler deyim
Bayramiye amayinedeiyiilerledim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız canım ben emekte oturuyorum
amayinedeiyiilerledim Bayramiye ilk evim emekteydi 🤭 yakınmışız bi yerlerde çay içebiliriz isterseniz. Diğer hamişler ve annişler de ses versinnn🫠
Bayramiye amayinedeiyiilerledim aa çok iyi olur istersen instagram ekleşelim benim artteacher.55 ordan haberleşelim mi
Berra01 Bayramiye merhabalar ben adanadayım ama burdura atandımm kısmetse arşiv araştırması biter bitmez ordayım 😊
Bayramiye Berra01 merhaba gelince haber ver bebek sende o zaman haberleşiriz ekleşelim instagramdan falan