Badgirl_ Aybarssmom_ hala öyle şeyler var mı ya hani eskiden olsa neyse ama illa biri farklı cinsiyet söylememismi
Aybarssmom_ Badgirl_ hep aynı doktora gitmiş son muayenede görmüşler, benden 2 hafta önce doğum yapmıştı aklımda kalmış ben kendime gelince cinsiyeti doğru mu diye sormuştum 😅😅😅
Badgirl_ Lwn ben haftaya tekrar gidecegim canm bu doktora bakalm ne dicek tabi sonra yine kendi doktorumdan da soylemesini isticem
Badgirl_ Smyklkc atarmisin canm sende bi bakalm inşallah haftaya tekrar gidicem ben tabi bide daha sonra kendi doktorumdan tahmin isticem
Badgirl_ Mercimeek bende normalde devlete gidiyorum bi hevesle kalkp özele gittim cinsiyet için kendi doktorum göremedi die
Mer3459 Banada 11 haftada kemik yapından 💯 de 90 kız dedi bakalım . Bekliyorum değiştir mi bilmiyorum 😂bir kızım bir oğlum var gönlüm kızdan yana ama rabbim sağlıklısını nasip etsin
Smyklkc Badgirl_ bacak arasıysa evet erkek sanırım ama bazıları bacak arası değil falan dedi bilmiyorum yani anlamadık ne olduğunu bacak arası diyen de var doktora da sormadım çıkınca gördüm
Oykum42 Badgirl_ aynı şey başıma geldi 16 haftalıkken bağdaş kuruluydu bende ayrıntılıda öğrendim kesin kız olduğunu ☺️