Bebek2525 Bebekannesiii_ bugün başlayacağım dip köşe cam duvar ve kimsem yok allahtan başka saliya kadar bitirmem lazım iş başı 35 hafta oluyorum iki gece hiç uyumayip bitirecem neydim bebeğim var onlarla olmuyo gündüz
Lavinya_21 Bebekannesiii_ ilk hamılelıgımde de kendım yaptım simdide kendim yapıcm ama oglum kucuk diye tek başıma yetemem halı vs yıkanıcak kıstan sonra kız kardesım gelıcek yardıma
MadameNoire Bebekannesiii_ son temizliği annem ile yapacağız ben kayinvalideden istesem gönülsüz de olsa gelir yapar ama annemin temizliğini begeniyorum içime bir tek annemin ve ablamın siniyor.
Bebekannesiii_ Balbebek012 bayram temizliği için çağırıp yapman lazım diyorsa kendisi de yardım etmeli
-28- Bebekannesiii_ bende mutfak dolabının dışını ve banyoyu detaylı temizleyemeye 2-3 saatliğine yardımcı abla alıcam geri kalanını eşimle yapıcam 😊
Rabisozdmr Bebekannesiii_ Görümcelerim ve kız kardeşim yardım edecek. Eşim de camları falan silerim diyor 😂 şuan 34 . Haftaya girdim ne zaman yapsam kararsız kaldım.