Melike_4949 Bebekannesiii_ bana hiç kimse yardım etmedi kendi işimi kendim yaptım eşimin ailesi iki sokak ötede oturuyor kayinvalidem üvey ne bir kere aradı nede geldi iyimisin diye bir eltim Allah ondan razı olsun ilgilendi geldi bir kere bebeğime çok şey getirdi diğer 4 eltim bir kere yardıma ihtiyacın var mı demedi kendi ailemde yakın ama annem hasta olduğu için birşey diyemiyorum 🥲 bebek doğuncada sevmeye gelirler birde yüzsüz gibi
Enas2365 Bebekannesiii_ 32. Haftada ince temizlik yapıldı, temizlikçi çağırdım. Camlar, perdeler, kapılar, dolap üstlerini kendim temizleyip bebeği riske atamazdım. Dolap içlerini de kendim yapıyorum.
umaydurununannesi Bebekannesiii_ kımse yardım etmıyo dun perdelerı taktım yavas yavas yapıyorum az az
NM_mom Hamileliğim boyunca kendim temizlemiştim, kimsedende yardım istemem açıkçası. Ki etmek zorunda da değiller
Bebekannesiii_ NM_mom bizden bekliyorlarsa temizlik gel bayram temizliği yapacaksın gel misafir gelecek evimizi temizle diyorsa o da yapma inceliğini göstermeli bence karşısında mal yok
SeydaaYlmz Bebekannesiii_ benim iki doğumda da hep annem yaptı ablamla ikisi. Bu sefer kayinvalidem temizliğe giden bi abla vardı onu çağır o yapsın çocuklarla yapamazsın dedi parasını da o verdi öylelikle yapıldı ama daha doğuma da var yine o ablayı çağırırız heralde 🫣
amayinedeiyiilerledim Bebekannesiii_ bende yalnız olacağım. Kimseye minnet etmem ağır ağır günden güne tamamlarım diye düşünüyorum.
2cocuk1bebekk Bebekannesiii_ onceki 2 dogumumda sagolsun annem gelip yapmisti suan 3. Gebeligim Allah nasip ederse kendim yaparim diyorum hergun 1 oda seklinde yapmayi planliyorim tabi daha onumuzde cook uzun zaman var ileride durum ne gosterir bakalm ama suanlik boyle 🥰
Bebekannesiii_ Balbebek012 bayram temizliği için çağırıp yapman lazım diyorsa kendisi de yardım etmeli