Paronayanne Zbdy_27 aynı haftalarda bende de olmuştu. Hemen gittim normal dedi ama tabii ki herkes bir değil. Doktorunuza danışın. Ama sakin olmaya çalışın . Bu süreçte çok çok önemli❤️
Hasretkaraca Zbdy_27 ilk iki ay ara ara oldu ara ara dediğim zamanlar da hamile kalmadan önce adet olduğum tarihlere yakın tarihlerde lekelenmeler geldi doktor rahimin ağzındaki biriken atık kaplardır dedi
Zbdy_27 akkrn evet yatış yapıldı şuan iyiyim çok şükür kanamam kahverengiye döndü tesekur ederim yarın inşallah taburcu eder doktor
Feyzay Ben de 5+ 1 im bir kaç gündür kahverengi lekenmem oluyor ara ara doktora gittim herhangi bir sorun yok yerleşme kanamasıdır dedi ilaç falan da vermedi kanımda progestanım yeterince varmış ( tahlil yaptı)
hatice__1 Zbdy_27 korkulacak bişey yok bence bende 2 gün kahverengi lekelenme yaşadım gelip geçiyor doktoruma sorduğumda lekelenme şeklinde olan kanamalar risk taşımaz dedi progestan hapını vajinal fitil olarak almamı söyledi zaten 2 kere aldım sonrasında kesildi lekelenme