Nnewmommy 33de kahverengi akıntım olduğu için erken doğum riskiyle yattım hastanede başka bir doktor tarafından ultrasona alındım 2600 dedi bir hafta sonra kendi doktoruma kontrole gittim 2300 dedi ultrasonlara çokda güvenmemek lazım
Nesaras Nnewmommy geçmiş olsun ultrason malesef tam kiloyu vermiyor doktorum eksi artı verebilir demişti
motherlove Nnewmommy Çok sorun değil dedi zaten kendide ben taktım inşallah sağlıkla kucağımıza alalım geçmiş olsun canım sanada
mervemurat16 motherlove bana kilosu için iyi dedi doktor 30 da 1300 dü kilosu bende 38 de sezaryen olcam
Rabisozdmr 30 haftalık ken gittim 1500 gr dedi . şuan 34 haftalığız çarşamba günü gidicem bende merak ediyorum kilosunu
inarches Rabisozdmr Boyu nekadardı acaba bende cuma günü 30.hafta kontrolüne gidicem merak ediyorum bakalım nasıl çıkacak kilosu boyu
pinarokten Rabisozdmr Aynıyız hemen hemen bende 30.hafta gittim 1723 gr’dı.Yarın 34.haftaya gircem çarşamba gidecem bende aşırı merak ediyorum 😌😳
Nesaras ElifKarata yok kötü bir durum değil sadece yediklerinize dikkat etmeniz lazım eğer risk görseydi doktorunuz dahiliye yönlendirirdi mutlaka. Ben de haftamdan önde gidiyorum şekerim sınırda çıktı şekerli şeyler yemememi söyledi
2prns_1prnssannesi 34+5 de 2740 Gr dı 1hafta önde gidiyor demişti dr um şeker olduğu için normal dedi
Linatkgl FDM220 maşallah Allah muhafaza etsin inşşah benek ondenmi gidiyor acaba benimki çok zayıf 33 haftalık 1500 daha
FDM220 Linatkgl evet önde gidiyo 2 buçuk hafta kadar sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil gerçekten sağlıkla gelsin inşallah 🙏
Aliefezeyno Linatkgl merhaba benim de 31 haftalık benimde sizinki gibi zayıf 2 hafta sonra tekrar gideceğim 1 hafta geriden gidiyor çok korkuyorum erken alırlar gelişim olmuyor diye size doktor bir şey dedi mi