motherlove mervemurat16 merhaba ayın 28 gittim 34+1 2100 gr 45 cmdi benim oğlumda doktor bi hafta geriden geliyor dedi şuan hunharca yiyorum 38 de sezaryen olcam inşallah alır kilo 3 kg geçse iyi olacak
Nesaras FDM220 gizli şeker olmasın dikkat edin yada haftasından önde gidiyordur . Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💐
Linatkgl FDM220 maşallah Allah muhafaza etsin inşşah benek ondenmi gidiyor acaba benimki çok zayıf 33 haftalık 1500 daha
FDM220 Mervoll sabahları mutlaka yumurta yerim 2 tane peynir ceviz öğle sebze yemeği yada muz yoğurt meyve akşamda et tavuk balık yada kurubaklagiller yatmadan süt içerim böyle☺️Ekstra kabak çekirdeği avokado 🥑 yeşil mercimek pekmez
Gul-A 32 hafta iken 1650 ydi daha sonra gıttım doktora ama kilosunu demedi sorduğumda ise haftası ile uyumlu dedı
ElifKarata Nesaras gizli şeker nasıl bisey seker yuklemesnde bende de çıkmadı sker 34.te bebegn kilosuna bakınca gizli şeker olabilir ama önemli değil felan dedi kötü bir durum mu .
Nesaras ElifKarata yok kötü bir durum değil sadece yediklerinize dikkat etmeniz lazım eğer risk görseydi doktorunuz dahiliye yönlendirirdi mutlaka. Ben de haftamdan önde gidiyorum şekerim sınırda çıktı şekerli şeyler yemememi söyledi
Nnewmommy motherlove bebeğiniz gayet haftasıyla uyumlu bu doktorlar neyin peşinde anlamıyorum ayrıca 35ten sonra bebekler hızlıca kilo almaya başlar endişe etmeyin 3ü de geçer
mervemurat16 motherlove bana kilosu için iyi dedi doktor 30 da 1300 dü kilosu bende 38 de sezaryen olcam
motherlove Nnewmommy Çok sorun değil dedi zaten kendide ben taktım inşallah sağlıkla kucağımıza alalım geçmiş olsun canım sanada