dilaraRecep Adenala bende en kolay şeyleri yapıyorum Makarna salatası Milföy Kek 🥹😂 Ama 36 haftalık hamileyim artık böle hazır şeyler alıyorum genelde hazır triliçe tatlısı bim kurabiyesi çerez falan
Adenala dilaraRecep Ben o kadar haftalık olsam misafir kabul edemezdim sanırım en iyisini yapıyorsunuz bence
Adenala Faziletsolak Yeni evliler aslında yemeğe çağırmam lazım da anlayışlı insanlar Allahtan bir haftasonu da kahvaltıya çağırırım dedim
Adenala 2prenses_masal-oyku Tabi canım hasta olsam kim gelip bakacak gurbetteyim zaten yavaş yavaş yaparım yoksa bel ağrısı oluyor
Adenala dilaraRecep Ee tabi yani ben kendi adıma söyledim zaten siz kabul edersiniz etmezsiniz sizin bileceğiniz iş 👍
znkara Adenala ayıp olmaz zaten kendileri incelik gösterip yemeye gelmeyelim hamilesin demişler demekki anlayışlı insanlar sağolsunlar
Adenala znkara Evet sağolsunlar anlayışlı insanlar dışarı çıkalım dediler ben hava bozuk diye eve çağırdım
Esrackc Adenala ben de misafiri çookk severim mutfakta hazırlık yapmayı çok severim 19 haftalık hamileyim geçen misafir ağırladım bel ağrısından ağladım uyuyamadım. Kimse senden önemli değil sonuçta hamile olduğunu biliyorlar kendini yormadan minik hazırlıklar yap bişey olmaz.
Adenala Esrackc Evet öyle yapcam artık ya bir de kedim var ekstra titiz olmak zorundayım Geçen hafta ağırladım yemekli gece bel ağrısından yatamadım misafir bende severim bir dahakine de kahvaltıya çağırırım dedim
dilaraRecep Adenala anladım cnm bence hazır şeyler alıp koymak ayıp değil önemli olan hoş sohbet muhabbet
Adenala dilaraRecep Bu seferlik böyle olsun bir dahakine kahvaltıya çağırırım diyorum dışarı çıkalım dediler ev ortamı daha güzel samimi
Blueberry0 Adenala ne ayıpı canım kendileri demiş zten zahmet etme die. çeşit çeşit şeyler yapcak halin yok. bi kurabiye tatlı felan koy yeter daha ne yani 😊
Kahramankentli Adenala valla canım yazdır belki işe yarar bana bi tablet yazmıştı doktor suda eritilen bi faydasını görmedim sonra calsimagnezyum diye bi ilaç var onu yazdı o bi nebze iyi geldi ha yine ağrım oluyor