Adenala Kızlar yarın temizlik günümdü eşimin üniversite arkadaşı aradı çaya gelelim diye yemeğe gelmiyorlar zahmet etme hamilesin yorulma dediler yarın pastaneden bir şeyler alsam ikram etsem olur mu yavaş yavaş temizliği yapayım diyorum sizce ayıp olur mu
2prenses_masal-oyku Adenala valla ne diyim gelen düşünsün yani geçende son haftalarımda olduğumu bilen arkadaşlar geldiler sadece waffle yaptım çerez falan koydum yani ben mecbur değilim bile bile geliyolar kendime mi bakıyım sanamı hizmet edeyim yani düşüncesizlik onlarda bence sen çok takılma ekler kurabiye vs alırsın koyarsın tabaklara yeter yani bence
klbkvadisi Adenala su böreği al bence tatlı al çerezler al karşık meyve çay tamam allah bereket versin gebe başka napsın
dilaraRecep Adenala bende en kolay şeyleri yapıyorum Makarna salatası Milföy Kek 🥹😂 Ama 36 haftalık hamileyim artık böle hazır şeyler alıyorum genelde hazır triliçe tatlısı bim kurabiyesi çerez falan
Adenala Yazmelegi_ Bu zamana kadar hep yemekli ağırladım herkesi artık ağırlaştım ya bu çiftte yeni evlendiler yemeğe alayım dedim istemediler yorulma dediler dedim dışardan alayım şimdi gelmeyin desem ayıp olur
Faziletsolak Adenala hamiş olmasanız bile gayet yeterli bence arkadaşlarınıza değer vermeniz ne güzel 🥰
Kahramankentli Adenala çok bile valla ben de iyice ağırlaştım kimse gelip benden hizmet beklemiyor şuan gelmek isteyen de erken gelip yemeğini aşını kendi yapıyor
Adenala Kahramankentli Aya kadar iyiydim artık gece ağrılardan uyuyamaz oldum ☹️ magnezyum yazdırsam faydası olur mu sizce
Ebru3439 Adenala valla bende 6.aya kadar misafirde ağırladım kendi temizlik işimi de yaptım ama artık gitmiyor olmuyor yani bir süre sonra canım canın istiyor ama ayakların gitmiyor hiç zorlama. Magnezyum kullanıyorum 3aydır aralıksız bana çok iyi geldi bence doktoruna mutlaka söyle genelde hepsi yazıyor zaten halsizlik ağrı varsa
Kahramankentli Adenala valla canım yazdır belki işe yarar bana bi tablet yazmıştı doktor suda eritilen bi faydasını görmedim sonra calsimagnezyum diye bi ilaç var onu yazdı o bi nebze iyi geldi ha yine ağrım oluyor
Adenala 2prenses_masal-oyku Son haftalarda da gidilmez ya Ben yemeğe de çağırsam mercimek çorba fırına lahmacun vermeyi düşünüyordum ayran meze vs
Adenala klbkvadisi Börek akşam ağır olur onu kahvaltıya çağırdığımda alacağım Çerez Kurabiye Cips Kek çırpacağım Bir de şerbetli tatlı aşırım ya da ekler yeter
Adenala Ebru3439 Bende gurbetteyim ne kendi ailem ne de eşimin ailesi yanımda bende her işimi kendim yapıyorum temizlik yemek vs vs çaya gelelim dediler ben pazar kahvaltıya çağıracaktım zaten
2prenses_masal-oyku Adenala öyle canım valla maç var dediler bide 🤦🏻♀️ yürüyemiyorum bile israr kesesi düşüklüğünden dolayı bida derim zaten gelmesin kimse diye zaten ya bi haftam var yada iki bilemiyorum artık 😌 boşver sende yemeği falan canının kıymetini bil kimse sana bişey olunca dertlenmez yine sen yanarsın kendine yorulma o yüzden hazır bişeyler koyuver yalandan kusura bakmayın dersin oldu bitti 🙈
Ebru3439 Adenala Yardımcı olanında yoksa ne olursa olsun kolaya kaç daha iyi o zaman 😕 hiçbir şey sen ve bebişinden önemli değil çünkü sen yorulunca o da yoruluyor
Adenala Ebru3439 Evet annemler olsaydı her biri bir çeşit yapardı bu zamana kadar çok hareketliydim ama karnım çıkmaya başladı artık eğilip doğrulurken yoruluyorum kolaya kaçmak en iyisi
Adenala 2prenses_masal-oyku Tabi canım hasta olsam kim gelip bakacak gurbetteyim zaten yavaş yavaş yaparım yoksa bel ağrısı oluyor
Adenala Faziletsolak Yeni evliler aslında yemeğe çağırmam lazım da anlayışlı insanlar Allahtan bir haftasonu da kahvaltıya çağırırım dedim