BurhanZehrazdemir Meraba kızlar kan hapı kullanan var mı ? Bana verdi fakat kullanmaya başladım başlayalı afedersiniz ama dışkım siyah 😰 böyle bişi başına gelen var mı ?
BesteCanerKutluzolu BurhanZehrazdemir kan hapı yapar öyle çok normal ben hamilelikte kullanmadım ama hamilelik öncesi kullanmıştım o zaman da yapıyordu hatta kabızlıkta yapabilir ilacın yan etkileri meraklanma 😉
Nihanozturk BurhanZehrazdemir merhaba banada gecen hafta kan hapı verdi fakat kabızlık sorunum var buda kabızlık yapar dedi bende öyle söyleyince almadım.Pekmez fln yemeye calısıyorum şimdilik beslenmemde demire agırlık verdim ama bidahaki kontrolümde söyliycem almadıgımı🤦🏻♀️
Ervansal BurhanZehrazdemir ben yemin ederim az once lavaboda basina boyle bisey gelen varmidir diye dusunuyordum :/ endiseleniyordum
BurhanZehrazdemir Nihanozturk canım bence kullan düşük olmasa vermez zaten sana kan hapı bende dut siyah üzüm filan yedim ama aynı 2 aydır kan değerlerim boşa geciktirme
BesteCanerKutluzolu Nihanozturk kabızlık sorununuzu doktora söyleseniz bir ilaç veriyor aslında😉 Çok zor bir durum çünkü en azından kan ilacını kullanmak zorundaysanız o da yanında size iyi gelir diye düşünüyorum
BesteCanerKutluzolu BurhanZehrazdemir rica ederim🙂 işe yarıyordur muhakkak ama kan değerin düşükse zaten hemen bir kaç güne artmaz ben hiç başlamadım kan ilacına çok şükür değerlerim hep yüksek hamilelik öncesinde tedavi görmüştüm ordan biliyorum.
Nihanozturk BurhanZehrazdemir ilacı verdiginde normaldi aslında ama bundan sonra düsebilir dedi 5.aya doğru ilerliyorum.Of valla kabızlık zaten cok kötü ne yapıcam bilmiyorum😑
BurhanZehrazdemir BesteCanerKutluzolu ay kuzum Allah razı olsun beni çok rahatlattın ♥ İnan çok korkmuştum
Nihanozturk BesteCanerKutluzolu duphalac kullanıyorum zaten basından beri ama cogu zaman fayda etmiyor🤷🏻♀️ Egzersiz diyet hepsini uyguluyorum 😞
Elfibrhm2609 Nihanozturk tam sizin olduğunuz ayda bende kabızlık yaşadım tam 1 hafta boyunca mahfetti beni ne yaptıysam geciremedim sonra doktorum ilac verdi de nasıl rahatladım yoksa resmen lavaboda ağlıyordum ya nasıl zordu😣😣😣
BurhanZehrazdemir Nihanozturk kabızlık yapıyorsa canım bir yandan da Kaysı suyu kuru kaysı filan ye canım kurtulursun inşallah 🙏🏻
BesteCanerKutluzolu Nihanozturk oyyy o zaman Allah size kolaylık versin ne diyim ama kan ilacı olayını doktorunuza sorun mutlaka kansızlık doğumdan sonra da kötü etkiler sizi çünkü
Elfibrhm2609 BurhanZehrazdemir daha bugün doktorum kullanma mi soyledi canim bana da kontrolum vardi kan tahlili yapmıştı düşük cıktı oda benim zaten erken doğum riskim vardi erken doğumunu da tetikler dedi yoksa bende çok zorlanıyorum o hapı kullanırken çok pis kokuyor tadı iğrenç bana portakal suyu ile iç dedi 🤷♀️ tahin pekmez ye dedi kırmızı et tüket birde siyah kuru üzüm ye dedi 😣
Nihanozturk Elfibrhm2609 ayy keşke 1 hafta olsa benimde sadece canımm😞 basından beri hep aynı tek problemimde bu zeytinyagını şişeyle dikiyorum artık okadar🙈
Elfibrhm2609 Nihanozturk yine zeytinyağı size fayda ediyorsa bana hiç etmedi o kadar şu içtim yürüsün bol sıvı şeyler tükettim bana mısın demedi
Elfibrhm2609 Nihanozturk ama son aylarda rahatlıyorsun merak etme ben şuan çok rahatım şükür bir daha yasamam inşllah 34 haftalığız şuanda
Elfibrhm2609 BurhanZehrazdemir sende portakal suyu ile iç afedersin aynı benim diskim da siyah idi normaldir 2. Trimester de kullandım hamileliğin ortalarında keşke bırakmsaydım pişman oldum tekrar bugün başladım oda günde 2 kez yükseltti doktorum günde 1 kezdi yoksa
Nihanozturk Elfibrhm2609 ay hadi inşallah canım ya zaten tek korkum son aylar cnku ıkınma flnda yapamıcam ne yapcam diye düşünüyorum hep inşallah gecer kızlar🙏🏻