Kızlar bugün çok kötü bir gün geçirdim sizlerede detaylı olarak paylaşmak isterim. Son regli tarihime göre 9+0 olmam gerekirken geriden geldiğini geçtiğimiz hafta öğrenmiştim. Bugün sabah 09.00 da hastaneye randevumuz vardı doktor bebeğin kalbi atmadığını bir tane bebek olduğunu gelişimin olmadığını söyledi. Acil olarak radyolojiye gidilip kürtaj için rapor alınmasını yoksa bana zarar verebilecek bir durum ile karşı karşıya kalabileceğimi söyledi. Apar topar radyolojiye girdim fakat orada da henüz 6 haftalık ve iki tane yolk sac ın olduğu yani ikiz gebeliğin olduğu söylenildi. Bir hafta bekleyebilirsiniz olaraktı radyoloji sonucu. Tekrar doktora gittik rapor ile doktor bu gebeliğin sağlıksız olduğunu gebeliği daha fazla uzatmanın çokta anlamlı olmadığını bir gece ansızın kanamam olacağını acillik olacağımı söyledi ve kararı bize bıraktı. Bizde perinatoloji doktoru olarak Barış Buke ye randevu aldık ve saka gibi ama 2 tane bebeğim ekranda pır pır ederek kalp atışını gördük henüz 6 haftalık oldukları için sesi dışarı veremeyeceğini söyledi. Nasıl bir ihmalkarlık nasıl bir yetersizlik bugün kürtaj olacaktım az kalsın 2 atan canı yok edecektim. Doktor yine riskin devam ettiğini cumartesi gelişip gelişmediğini kontrol edecek. Kızlar makineden makineye o kadar fark varki ve hafta uyumu benim asla uymuyor geç döllenme ya bir hafta ya 10-12 gün varmış