Glcn-61 kahverengi sümüksü yapıda yumurta akı gibi parça geliyor kzlar normal mi üstüm mü bozuluyor bi sorun teşkil eder mi ? Yarın kontrolüm var hastane de bağlamıyor doktora aradım ????
Glcn-61 Gultenaslan_27 normalde bana da pazartesiye kadar bekleyelim dedi kendi sancın gelsin gelmezse suni sancı verelim dedi siz kendi sancınızla mı gittiniz suni sancı kötü diyorlar ilk gebeliğim korkuyorum ya 🥺
Gultenaslan_27 Glcn-61 evet cnm nisanım geldikten sor a Kendi sancılarım geldi hiç korkma raabim yardım ediyo
Gultenaslan_27 Glcn-61 inan bende çok korkuyordum oda benim ikici gebeligim bugün hastaneye gelene kdr ben gidip sezeryan istiycem acilmam yok olmuyo dedim ama bı geldim 10 cm acilmam olduğunu hemen çatala çıkıp iki ikinmada doğdu kızım inslh sanada hiç gerek kalmaz suni sanciya
Glcn-61 Gultenaslan_27 bana 2 cm açıklığın war dedi 10 gün geçti hala aynı sancı da yok inşallah benim de öyle olur ya diğer türlü zor 😞 uyuyamıyorum düşünmekten
Glcn-61 Gultenaslan_27 bana 2 cm açıklığın war dedi 10 gün geçti hala aynı sancı da yok inşallah benim de öyle olur ya diğer türlü zor 😞 uyuyamıyorum düşünmekten
Glcn-61 Kardelenylmz hasteneyi aradım doktoru bağlayın diye bağlamadılar sabah kontrolüm war sabaha kadar bekliyim dedim gitmedim ne bilim sancım ağrım falan yok
Gultenaslan_27 Bsrblr rabbim bı sancida kurtarsın inslh cnm Rabbime belini dayarsan herşey daha çabuk olur
Bsrblr Gultenaslan_27 ay amın amın ılk doğum olacak Benım doktor çatın musaıt genıs kolay yaparsın dedı ama elımde degıl nasıl bı agrı nasıl bı sancı olacak dayanabilecem mı nasıl doğacak cok merak edıyorım arada belım agrıyor sımdı de