23_izmir Hatice--- hayır değil devlet hastanesi araştırma İzmir de büyük hastanelerden birisi diye biliyorum başka branşlara gidiyorum güzel ilgili fakat kdın doğumu bilmiyorum
Hatice--- 23_izmir o kadar kafam karışık ki ne yapacağımı bilmiyorum 🥺 30 hafta oluyorum ilk muayene için gideceğim zaman kabul edip etmeyeceklerini özel gibime geldi başka yorumlarda doğum ücreti falan deniliyordu ararım yarın olmadı
23_izmir Hatice--- haklısınız haftanız da epey var doğuma yakınsınız ücretli değil orası araştırma hastanesi ama randevularda öğretim üyesi özel muayene seçerseniz ücretli doğuma giren doktorlar yüksek ücretli oluyor diye biliyorum siz arayın tam bilgi alın tabi
Hatice--- 23_izmir evet normal poliklinik yazıyor birde ücretli öğretim üyesi ikili seçme butonu geliyor baktım kadin doğuma yoktu sadece kadin hastalıklarına randevu vardı
Hatice--- Melek1455 gittiğim de haftam büyük oluyor eğer o sorun olmazsa inşallah bende 9 eylülde doğum yapmak istiyorum
Ebruyi Hatice--- ben balçovaya yakınım karabağlar fakat balçovaya en yakın dokuz eylül üni hastanesi var. Yeşilyurt karabağlar yeşilyurt hastenesi , şehir hastanesi bize çok uzak bayraklı tarafında ege üniversitesi hst çok uzakta bornova tarafında
Hatice--- Ebruyi evet Balcova da bana yakın tek yer 9 Eylül eğer orası olmazda ne yaparım bilmiyorum bayraklı şehir hastanesine gitmek zorundayım 2 hat değiştiriyormuşuz kızım var eşim eğitimde olacak içinden çıkılacak gibi değil