Hatice--- Yarın ev tutmaya gidiyoruz Balıkesir’den ordan ayarladık evi şehir hastanesi vs hangi hastane yakın yardımcı olur musunuz 💕
Hatice--- 2bebekannesi3542 eşimin iş yeri oraya yakın diye öyle bulduk evi ne kadar sürer tahmini sezaryen olacağım için şehir hastanesini düşünüyordum
2bebekannesi3542 Hatice--- araç varsa sorun olacağını sanmıyorum bu arada otobandan 20 dk da gelirsiniz. Ama toplu ulaşımda sorun olur. Dokuz eylül üniversite hastanesi yakın olur size
Hatice--- 2bebekannesi3542 üniversite 2bebekannesi3542 eşimin eğitim süreci var 10.5 ay kadar aracımız var ama en azından kontrollere toplu taşımayla giderim diye düşünüyordum
2bebekannesi3542 Hatice--- sehir hastanesine balçovadan tek hat yok diye biliyorum. Ters biraz ama imkansız değil🙂 2 ya da 3 aktarma gerekir diye düsünüyorum
Hatice--- 2bebekannesi3542 tüh ya biraz sıkıntılı olacak benim için semt olarak başka seçenek de yok eşimin yüzünden inşallah içinden çıkabilirim birde bilginiz var mı 30 hafta oluyorum kabul eder mi hastane hafta büyük olunca bazen sıkıntı olabiliyor diye biliyorum
2bebekannesi3542 Hatice--- şehir değiştirdiğiniz icin sorun olacağını sanmıyorum yaşam beyden çok memnunlar bu arada şehir hastanesinde
Hatice--- 2bebekannesi3542 teşekkür ederim yarın evi tutacağız inşallah aksilik olmazsa 1 ay sonra taşınacağız şubatta tek sıkıntım hastane ve doktor Dediğiniz hekime giderim ilk muayene için
Hatice--- 2bebekannesi3542 merhabalar evi emeç tarafından tutmadık çok yukarıda uzaktı Kipa yakınından tuttuk ordan direk gidiş var mı bilginiz var mı 💕
2bebekannesi3542 Hatice--- o tarafları çok bilmiyorum ben şehir hastanesinin yakınında oyuruyorum😌 ama her türlü fahrettin altaya otobüsle inip ordan metroyla Bornova metroya gecip ordan otobüse binebilirsiniz
23_izmir Hatice--- hayır değil devlet hastanesi araştırma İzmir de büyük hastanelerden birisi diye biliyorum başka branşlara gidiyorum güzel ilgili fakat kdın doğumu bilmiyorum