The_first Merhabalar kızlar.. burada yeniyim, hamileliğim de ilk.. 1,5yillik evliyim ozelde öğretmenim. 10+4 yani 11 haftalığım. Ve hic bisi hissedemiyorum duygusal olarak.. çok beklemiyordum planım Yazin hamile kalmaya çalışmaktı. Bir mucize oldu resmen bu. Ama okuyorum da burada herkes ne kadar mutlu ne kadar heyecanlı ve istekli. Ben tadini çıkaramıyorum. Ama ona Zarar gelmesin diye de uğraşıyorum tabii dikkat ediyorum.. böyle hisseden var mi acaba? Sanırım Yok :/
Gulsen1989 The_first ben 17 haftalık oldum hala duygusal olarak bir bağ kuramadım hareket ettiğinde farklı olacağını düşünüyorum. Biz de 1 kere deneyelim dedik oldu 😂 o yüzden hala idrak edemedik yalnız değilsin 🤣🤣🤣
Nursen21 The_first bunlar normal durumlar bende çok istememe rağmen pek birşey anlamıyordum taki hareketlerini hissedinceye dek 🥰🥰🥰 Ama kalp atışını duymak bambaşkaydı 🤩🥰
Handanby The_first her gittiğinizde ultrasonda daha da büyümüş olarak göreceksiniz içiniz ısınacak hareketlerini gördükçe sevincini yaşayacaksınız.Bir de hareketlerini hissedince çok farklı oluyor 😊 ilk zamanlar çok bir şey hissedilmiyor gördükçe artıyor sadece dediğiniz gibi o koruma duygusu hep oluyor olacak 🤗
The_first Nursen21 ben kalp atışlarını gordum ney bos şekilde. Himm tamam deyip sedyeden kalktim odadan çıktım. Neyse saglikli imis dedim. Bu kadar... 🤷🏻♀️
Nursen21 The_first şaka mı kız 😅 Bence kendini hazır hissetmediğini için böyle oldun Ama birşey olmaz sende bizden olursun ileriki zamanlarda ben daha onun kokusunu alışta herşeyi unuttum demiyeni görmedim merak etme sende öyle olacaksın 🥰🤰🏻
The_first Gulsen1989 Allah bağışlasin. Ben de iki haftaya falan giderim acelem Yok çok da merak edemiyorum 😥
Nrcn61 Canım insanın karnı büyüdüğü zaman o duyguyu yaşıyor hareket ettiği zaman bende ilk başlarda hamilemiyim değilmiyim diye düşünüyordum 5 ayda karnım çıkınca o zaman anne olacağını tam anlıyorsun ☺️
misiszachk The_first yalnız değilsin canım benimde beklemediğim bir anda oldu hatta bir kaç gün hep ağladım planlarım vardı yapmak istediğim şeyler. evleneli 1ay olmuştu 1 aylık hamileydim. Hatta o kadar sevinemedim ki eşim bebek istemediğimi düşünüp aldırmayı bile teklif etti. 😕 tabiki öyle bir şey düşünmedim ama hayatta hep kendimi ön plana koyan biriyken kendimden önce düşünmem gereken bir birey olunca çok bocaladım. Şimdi 10+3 olduk hala daha kendimi hamile gibi hissetmiyorum. (Çünkü ne.mide bulantısı ne göğüs hassasiyeti hiçbir belirtim yok) Bebeğimi sevmediğim anlamına gelmiyor tabiki bunlar sadece geçiş/alışma dönemi olarak görüyorum.
The_first misiszachk evet ayni şekilde.. gerçi seninki baya erken olmuş ya.. bu Arada ayni tarihlerimiz 🤙🏼
Gulayse0233 The_first canım ben de kendimi hazır hissetmiyordum. 2 yıllık evli olmama ve severek evlenmeme rağmen esim çok istiyordu bi cesaret geldi. korunmadik Rabbim nasip etti çok şükür. İlk haftalar hicbir hissim yoktu yine . Eşim hatta bebiş doğsun şikayet etcem 'anan seni istemiyordu' falan diye gıcıktırıyordu 😅😂 kalp atışında da cok birsey hissedemedim. Ben de bi anormallik mi var diyordum herkes mutluluktan uçuyor ben de deli sorular.... 15. Haftada ilk detaylı da görmeye baslayinca parmaklarıni ayaklarını falan çok heyecanlandim ağladım cinsiyetini öğrendik iyice benimsedim . 18. Haftadan itibaren de artık onu rahatlikla hissetmeye başladım. Şimdi özlüyorum hep görmek istiyorum😍 23+4 deyiz.
Atasever The_first ayyy ben bide planli bi sekilde hamile kalmistim ve ayni senin gibiydim hic bisiy hissetmiyodum dedim cinsiyeti ogreniym kesin o heyecan gelir yok gelmedi sonra dedim ilk tekmeyi atsin gelir ve bekledim bekledim artik sabirsizlandm niye hissetmiyorum hareketlerini diye.onu beklerken haftalarca bi hareket istememle hamilelik guncellemesi gelmis oldu. Ay banada tuhaf geliyodu buranin heyecani skma canini 😍👍🤗
Masal03 The_first canım çok normel bende balayında hamile kaldığı için ilk 4 ay hamile değilmişim gibi geliyodu hatta kimseye söylemedim çünkü bende kabul etmemiştim hatta doktorada gitmedim ama şimdi 29+5 iz şimdi onu hissettikçe nasıl şükürler ne dualar ediyorum bir bilsen Birde o renkli ultrosandaki görüntülerini gör bi hisset bi anda kalbine milyonlarca sevgi seli akıcak 🙏🏽
The_first Masal03 ay darısı bana🤦🏻♀️ Başkasının çocuğundan bahsediyormusum gibi geliyor birine anlatınca. Sadece eşimin çocuğu gibi. O okadar mutlu Ki canm benim.. tek tesellim onun mutlulugu 💕
Gulayse0233 The_first şimdi de zaman geçsin daha da büyüsün istiyorum. Randevü günü gelsin de kilosunu boyunu ögreneyim diyorum . Ben adetim bi gün geçse korunduğum halde korkudan ağlayan biriydim. Ya hamileysen diye . Şimdi ise bebeğim sağlıcakla doğacak mi telaşı var . Hissetmeye başlayınca konuşmaya ona şarkılar söylemeye baslayacaksin 💙❣