Zumrutbaran Ben tam 37 haftalık oldum ara ara sancılar geliyo ama düzensiz açılmam da yok bekliyoruz 😍
Cansu10 hamide1905 bizimde kilo artıyor 4100 ölçtü bugğn doktor sonumuz sanki sezeryan gibi gözüküyor
Cansu10 hamide1905 hakkımızda hayırlısı bu kadar bekliyoruz inşallah normal Doğumla kendi sancımızla sağlıkla alırız kucağımıza
Emis 38 haftadayız genital siğil sorunumuza rağmen doktorumuz normal doğum dedi. Ve hala çatı muayenesi de olmadık 🤷♀️😔
SinemAyaz 38+3 üz son kontrolümüz vardı bugün suyumuz normal kilomuz 3200 cuma günü 4 te sezeryan olcam oğlum sağlıcakla gelsin inşallah 💙
Kbrmrt deletedmom135 39+5’ de doğum yaptım. Hiç belirtim yoktu. Bebeğim kanala doğum yaptığım gün girdi diyebilirim. Sancı çekerken bile yatmama izin vermediler o yzğden. Herkes aynı olmaz elbet. Ama normal doğumda çömelmek candır;)
hamide1905 Cansu10 Inşallah ben cok istiyorum o mucize normal doğumu ama bakalim açılma icin meryem ana otu diyorlar duydunmu hic
Cansu10 hamide1905 evet canım ama Doğuma giderken oluyor diye biliyorum onu açılma daha hızlı olsun diye
Busradncbz hamide1905 bende 40+3 teyim nst de sancım var dün koydum suya meryem otunu açıldı bugün komple ama sancım az hala bilmiyorum sancısız açılmam oluyor mu
Deletedmom00012 41 im bugün. Kabul etsem yarın yatış suni. Ptesiye kadar bekleyeyim dedim. Bekle sıkıntı yok ama günlük gel dedi.
Deletedmom00012 Busradncbz doktor Son zamanlarda söylemedi. Olması gerektiği gibi dedi. Doğuma engel değil dedi bakalım çıkınca göreceğim nasipse 😂 38 de 3 Kilo 60 gr demişti.
Busradncbz Deletedmom00012 bende 40+2 de 3600 dedi son haftalarda kilo alımı artar çok fazla olursa normal Doğuma engel olabilir dedi.ondan merak ettim seni de☺️ Açılman var mı peki senin
Aminem SeymaCbci bende 37+5 tam 🤦♀️ cuma cati muayenesi yapcak doktorum. Yalancı sancı dedikleri henuz bende yok. Ama bacak bel ve bacak arası agrım çok oluyor. Siz ne durumdasınız ?
SeymaCbci Aminem ben de Pazar günü gitçem canım aynı ben de öyleyim bacak bacak arası ağrım her gün var yorulunca belim de ağrıyo bide sarı renkte akıntım var sizde akıntı var mı?
Aminem Cansucbrdmr Ay bence bol dua et hayırlısıyla iner insallah nasibinde varsa. Insallah iner normal dogum yaparsın hayırla 🌼
Cansucbrdmr Aminem bol bol dua ediyorm dediğin gibi canım öyle tabi nasip allah en hayırlısı ne ise o şekilde nasip etsin🙏🏻❤️
Deletedmom00012 Busradncbz 38 den sonra çok almıyor diye biliyorum. Açılmaya dün bakmıştı daha doğrusu inmişmi diye baktı hiç hazırlık yok daha tepede dedi. Ama ikinci gebeliklerde Son anda iniyormuş rahim kasları önceden gevşediği için...
Sedayznn Cansucbrdmr 38+1 im yoruldum valla hamilelikten evet güzel bişi ama psikolojim çok kötü oldu artık ☺️ Şu erken doğuranlardan olsam bende bu haftalarda doğursam
Cansucbrdmr Sedayznn olsun öyle deme canım yine de gelsin artık demememiz lazım en hayırlı en doğru zamanda gelmeleri için dua edelim😊 evet beklemek zor hamileliğim son dönemleri daha da zormuş ama olsın buna da şükür napalım🥰