Rgmss Mayıs annelerim, nasıl gidiyor hamileliğiniz.Saglıkla kavusmak dileğiyle 🩶 Cinsiyet ogrenıldı mı, isme karar verildi mi, hazırlıklar ne asamada, hamileliğe baglı sikayetler var mı, durumlar nasıl 🫠🌸
Beeyzanurr Rgmss 18+2 den selamlar Bel ağrısı disinda bir sikayetim yok şükür. Cinsiyeti 14. Haftada öğrendik dun de detayli ultrasonda tam net erkek oldugunu söylediler. Cogu seyi hazir🥰
YldrmNUR Rgmss 18+4. Biz daha cinsiyeti öğrenemedik. Ocak ayında detaylıda öğreneceğim. Bir de bizim tayin durumları var o yüzden şimdiden buraya eşya alıp bi de taşımak istemiyorum çünkü burda eşyalı evdeyiz giderken tek kıyafetlerimizi alıp gitcez. Gidersek Doğumdan önce gideceğimiz için gittiğimiz yerde alacağım herşeyini
nuraysrhn Rgmss benm de 18inci haftadayım bebeimin hareketleri aaz az oluo bende fena takıorum bunu birsey mi war acaba die normal mi sizde nasil
Yavru-kus 17 haftalık olmak üzereyiz yeni yeni mide bulantılarım gidiyor iştahım yavaştan açılıyor cinsiyetimiz doktor ilk kız dedi sonra erkek dedi haftaya tekrar gideceğim bakalım hazırlık hiç yapmayacağım eğer erkek olursa abisinden bir sürü kıyafet var sadece hastane çıkışı alırım kız olursa da 20 haftalıkken yavaş yavaş başlarım 🥰
Rgmss Yavru-kus aaa her sey hazır aslında 🌸 Ben erkek oldugunu dusunuyorum cevremde de ilk kız denilip erkege donup erkek te kesinlesenler var 🤩 saglıkla gelsınler de 💘
YldrmNUR Beeyzanurr aa aramızda 2 gün var :) ben öğrenemedim cinsiyeti. 2 seferdir kız gibi kesin değil dediler. Bende kız hissediyorum
Serendipity16 Beeyzanurr detaylıya erken girmişsiniz kendiniz mi istediniz ? Benim randevu aldığım yer 21. Haftada bile yapmıyormuş 22. Haftaya randevu aldım
Beeyzanurr YldrmNUR genelde erkek bebeklerim cinsiyeti daha kolay tespit ediliyor simdiye kadar soylenmediyse kizdir yüksel ihtimal
YldrmNUR Beeyzanurr evet doktorda bana öyle söyledi. Aslında kız ama söylemedi doğuda olduğumz için burda kızları söylemiyolar aldırırlar diye. En son çıkarken eşim önden gitti doktor bana genelde erkekler hemen belli ediyor kendini kızlarda geç anlaşılıyor dedi orda belli etti. Bende bir şey demedim herkese göstermiyor diyorum
Rgmss nuraysrhn ben de cok hssetmıyorum doktorum bu aralar bagırsak hareketı gibi olcagını soyledi.20.haftadan sonra daha cok hssedılır dıyorlar 🩶
maviiiss Rgmss 18+3 üz cinsiyetimiz kız İsme daha karar vermedik daha hiçbir eşya kıyafet dahi almadık 16 ocakta detaylı usg var ona girdikten sonra artık hazırlıklara başlarız ilk gebeliğim öyle hareket hissetmiyorum daha ☺️