bebeksu0 AleynaK1 kalktım evi temizledim mesela her adım atmam da sanki bıçak saplanıyor çok kötü oldum şimdi yattım ama yine devam ediyor içimden bir ses Doğuracaksın diyor bakalım😂😂
Pelsa Kızlar son adet tarihime göre 6 haftalık ama kendi hesabıma göre 4 haftalık hamileyim gögüslerim çok ağrıyor sıktım hafif sıvı geldi sivilce patlatır gibi. Normal mi acaba çok korkuyorum şuan
bebeksu0 Pelsa göğüslerini sıkma iyi bir şey değil doğumu tetikler fazla sıvı ve süt gelirse ağrı olması çok normal bende de olmuştu korkulacak bir şey yok
bebeksu0 1_prensesannesii Şu anda geçti ama ayağa kalkıp biraz yürüdüğüm de hemen yine giriyor maalesef Ay o kadar gıcık bir his ki anlatamam
Ahseney bebeksu0 benimde tam olarak bahsettiğin gibi bir sızı oluyordu.Hani böyle ağrıyor ama sızı şeklinde.Rahim kasılıp gevşiyor doğuma hazırlıyor kendini diye duydum bir yerde.
Seymom bebeksu0 Melike_4949 merhabalar anlattığınız gibi bende de aynı durum var baya geçmiş ama ne oldu sormak istiyorum doğum başlatan bir şey miymiş? Ne kadar sonra doğumunuz oldu sancı mı ne bu 🤭🫠
Melike_4949 Seymom ondan 4 gün sonra doğum yaptım ama sezeryan oldum sancı yoktu suni verdiler olmadı
Bsrrgl bebeksu0 magnezyum eksikliğinde olan kramp a benziyor benimde çok sık oluyor. Magnezyum u da bir türlü düzenli kullanamıyorum çünkü çok ilacım var tam iyi kullansam belki iyi olacak.