Gebesannee Kızlar hamilelikte kokoreç yiyen oldu mu hiç, bir kere yesem nolur acaba. Yiyipte bebişi doğan var mı merak ediyorum hani bi sıkıntı oldu mu acaba
Bircanm Gebesannee ilk çocuğuma hamileykende yemiştim şimdiki hamileligimdede yedim temiz ve güvenilir olduğu sürece sıkıntı olmaz
Bahar_mete Gebesannee yine sizin kararınıza kalmış bir şey ama şimdi bazı arkadaşlar belki ne kadar pinpiriklisin diyecek bana 😅 kokoreç bağırsaktan yapılıyor ve sakatat yerine geçiyor yani bence yemeyin zararlı diye düşünüyorum kendimce toksoplazma yapıyor yani
Hilal2901 Bahar_mete pişirmeden yemesse sıkıntı yok. Ozaman et de toxoplazma olabiliyor et de yememek lazım 😂 iyi pişmiş her şey yenilir
Eymenmomm Gebesannee Daha dün yedim temiz bir yerden yerseniz problem olucagini sanmiyorum ilk oğlumda da canım istedikçe yemiştim 😊
Tugba_- 21 haftalık hamileyim geçen de canım çok çekti bol kimyonlu çeyrek ekmek kokoreç yedim artık 😃
Moonlight7 25+5im 3 4 defa yemişimdir çok severim😅 şeker hastasıyım birde ekmeğini yiyemiyorum içini çıkartıp bir güzel yiyordum 😂
Merve171214 Gebesannee iki hamileliğimde yedim doktorum temiz güvenilir bir yerden alıyorsan yiyebilirsin demişti babamın arkadaşı yapıyordu gerçekten temizde yapıyordu çok sık yedim her canım istediğimde yiyordum öok şükür ikisi de sağlıklı
Cucu_01 Mercimeek ah be cano İstanbuldayım ama memleketim ora yazları geliyorduk her sene işte orda yaşamadım hiç🥺🥺
tugcesakzci Gebesannee hamileliğimi bilmeden bi kaç kere yemiştim ama sonrasında canım isteyince doktoruma sorarak onun tavsiye ettiği miktarda yedim canım . Ama canımı çektirdin gece bi kokoreç ziyafeti çekeyim 😂😂😂