Fatmaadibelli Boyum 170 kilom 65 şuan doktorum yüksek diyor ama normal aralıkta görünüyor aslında yüksek mi anneler ne yapmam gerekir
Lumlum Fatmaadibelli eğer zayıfsanız yüksek bulmuş olabilir benzer durumu ben de yaşıyorum şu an benğm 97 ydi dahiliyeye yönlendirdi
Fatmaadibelli Pamuk 87 ye doktorum fiziğine göre yüksek diyor değil dimi biraz kiloya takılk bir doktor
Pamuk Fatmaadibelli Açlık 95,tokluk 140 gebelik şekerim var sınır bunlar.Boyla şekerin alakasini anlayamadım.
Ayyseek Fatmaadibelli ya ne alaka saçmalık bilmiyomu yani ne kadar yüksek veye düşük olduğunu bu arada tokluk şekeriniz mi 87 açlık için normalde tokluk içinde biraz düşük geldi
Fatmaadibelli Gggg-12 ne bileyim bide devlette kan tahlili vermiştim daha bir hafta geçmeden yüksek bakalım dedi baktı 900 lira da para verdik para tuzağı demek ki
tuzlulimoon Pamuk @Fatmaadibelli garip ama bazı doktorlar böyle bende 24.haftadayım açlık 74 tokluk 98 çıktı şeker yüklemesi yaptırmadım henüz çok yüksek acil şeker yüklemesi yaptır falan dedi🙄 perinatoloji randevum vardı bugün o da çok normal korkma dedi. Bazı doktorlar çok garip çook🤣
Pamuk Fatmaadibelli Ay yok inanma😂 Dahiliye ve endokrin gidiyorum.140 ve 150 olunca bile güzel yukselmesin başka diyorlar. Bence sen psikolojik sağlığın için doktor değiştir.
Pamuk tuzlulimoon Hani dese ki yükleme yaptirmasan bile mutlaka takip et anlarım.Ne alaka bu değerlere 😂 Benim olcumlerimi görseler kalp krizi geçirir doktorlariniz😅
Ayyseek tuzlulimoon şekerin ne olduğunu mu bilmiyolar ay şaka gibi biz ı zaman ayvayı yedik hep 140 larda insülinle anca düştü 120 lere
Ayyseek Fatmaadibelli açlık iyi o zaman tokluk sandım bende korktum önmli olan şuan tokluk şekeriniz 140 geçmediği sürece sorun yok canım