zeynepsg Reyreyli mesai dışı derken yani gece doğum başladı diyelim kendi doktorumuzun doğum yaptırması için bi de ekstra para mı istiyorlar?
Reyreyli zeynepsg evet aynen öyle eğer doktorunuz tesadüfen o gece nöbetçiyse ücretsiz doğumunuzu yapıyor ama
BenSem Reyreyli ben bişi sorabilir miyim bende aynı hastanede takipliyim. Sürekli bi nöbetçi kadın doğum doktoru var mı acaba ?
Gizemtt Reyreyli Merhaba Zeynep elması doktorunuzdan memnun musunuz yeni randevu aldım kendisine 17haftalık hamileyim iyi bir doktor mudur ?
Reyreyli BenSem merhabalar evet her gün başka bir doktor nöbetçiymiş hastanenin kendi bünyesindeki doktorlardan biri oluyormuş dışarıdan gelmiyormuş
Humeyraynk Kup14 yok zaten bende o şekilde yazdım zorunlu sezaryen olursa 22.000 istekli olursa 35.000
Kup14 Humeyraynk sadece sezeryan 22 yazınca ben bina zorunlu sezeryan 22 den düşüktür o zaman diye düşündüm demekti o kişi eksik yazmış 😀
Semre1407 Reyreyli 28+4 olduk bizde siz benden önce tecrübe edeceksiniz hastaneyi doğumdan sonra tecrübelerinizi duymak isterim inşallah her şey yolunda gider 🥰
Gokceulcay Semre1407 Ben kızımı orda doğum yaptım cok memnun kaldım şimdide oraya başladım ama fiyatlar baya uçmuş🥹
Semre1407 Gokceulcay özeller hep böyle fiyat olarak ama memnun kalmak da çok önemli doktor ebeler çalışanlar bunlar beni strese sokuyor siz ne zaman doğum yaptınız acaba 🙏🏽