Sjjdjdjdj mimar_anne yaa çok teşekkür ederim içimi rahatlattıniz skar gebelik daha önce geçirdim ondan çok korkuyorum inşallah böyle biseydir 🤍
mimar_anne Sjjdjdjdj inşallah canım belki kan testi hatalıdır e nabızdan bakabilir misin birde kaset testini paylaşır mısın çok belirginse kan hatalı olabilir
mimar_anne Sjjdjdjdj evet baya net benim aşırı silikti akşamına kan verdim 86 çıkmıştı 74 lük bir test değil gibi
mimar_anne Sjjdjdjdj benim bu netlikte çıktığında kan sonucum 773 çıkmıştı bence senin de o civar yanlış söylendi diye düşünüyorum
Sjjdjdjdj mimar_anne umarım öyledir yani doktorum arayıp düşük çıkmış yarın gel tekrar bakalım dedi kaç çıkmış dedim 74 lerde dedi
duriskonunannesi Sjjdjdjdj benim bildiğim doktorum 4 binlerden sonra keseyi görmüş oluruz demişti öyle de olmuştu sizin beta HCG de 4 bin uzeridir muhtemelen telefonda yanlış anlamışsınızdır
BabyGulsever Çok geçmiş olsun hayırlı haberler inş 😊 Kızlar ben de erken gebelik testi yaptım silik çıktı çizgi ama hemen değil 15 dakika falan olmuştur. Reglime 2 gün kaldı. Gebelik var mıdır? ☺️ yani sonradan beliren silik çizgide gebe olan oldu mu 🙂
Eftelya-129 BabyGulsever canım bildiğim kadarı ile en fazla 5 dk da olan doğru sonrası yanlışmis bnim 8 Aralık’ta adetim bitti 12 sinde birlikte olduk adetime 5 gün Kala test yaptım silik çıktı hmn gidip kan verdim 32.28 çıktı kan değerim hamilelik var denildi